Beauty Cravings V.29

av Malin
64 visningar

Det har släppts en hel del roliga nyheter den senaste tiden och jag tänkte dela med mig av vad jag är nyfiken på just nu.

beauty cravings v29 2018

1. FOREO UFO (2795 SEK)
Vad är detta kan man fråga sig… men en ansiktsmasknörd som jag själv kan ju inte bli sugen på den här! Det är et revolutionerande maskverktyg som på 1,5 minut ska ge dig ett resultat liknande på salong. Maskinen jobbar med 3 olika LED-ljus, både värme och kyla samt pulseringar. Det finns både dagmask– och nattmaskark som man behöver för att detta ska fungera. Jag tycker den verkar så spännande!

2. Dermalogica
Dermalogica släppte Sound Sleep Cocoon (930 SEK) tidigare i våras som är en intensivt fuktgivande gel-cream med bl a. eteriska oljor från två sorters lavendel som verkar lugnande. Dermalogica har också skapat en hel hemsida med fakta om sömn, hudvård och ljud. Väldigt intressant.

Dessutom lanserade de BioLumin-C Serum (985 SEK) för bara några veckor sedan, ett högtpresterande serum med två högstabila derivat av C-vitamin, mjölksyra, Pagod och chiafröolja.  Jag har det senaste året kärat ner mig i just C-vitamin så detta är verkligen en produkt jag vill testa!

3. Lumene
Lumene har också lanserat massor av roliga nyheter den senaste tiden, även här hittar vi bl a. min favoritingrediens C-vitamin; VALO Glow Reveal Peeling Mask (179 SEK) som jobbar med C-vitamin och extrakt av nordiska hjortron tillsammans med AHA-, glykol- och mjölksyra för att få bort gamla hudceller och jämna ut hudtonen. VALO Nordic-C Pure Glow Cleansing Balm (179 SEK) är en rengöringsbalm som smälter på huden och innehåller kärnolja från nordiska hjortron samt C-vitamin. Doftar dessa som de övriga VALO-produkterna så tror jag dessa är himmelska!

I sminkväg har de lanserat Invisible Illumination Instant Glow Primer SPF 30 (299 SEK) som är en primer med SPF, nordiska- hjortron och källvatten som återfuktar tillsammans med pärlemorpigment som ger lyster. Nordic Nude Natural Perfection CC Cream (219 SEK) är en ny Color Correcting-produkt med hudvårdande egenskaper. Jag tänker att den här kan vara skön nu i sommar när man vill ha en lätt bas i värmen.

4. The Body Shop
The Body Shop har lanserat en hel del produkter sedan jag sist fick information från dem… De har gått bananas och har i sommar en limiterad banankollektion som komplement till hårprodukterna som jag älskar med bl a. deras nya produkt Body Yoghurt (145 SEK) samt Body Butter (185 SEK) och duschkräm (70 SEK).

Ansiktsmists är ju också min favoritgrej och The Body Shop lanserade fem nya sådana nu i juli, jag är nyfiken på lugnande Coco Calming som innehåller kokosvatten, aloe vera och bisabolol (kamomill), uppiggande Mandarin Energising med mandarin, brasiliansk camu camu, maca root och koffein samt Strawberry Smoothing som är berikad med extrakt från italienska jordgubbar och brasiliansk guava. Mums! Alla mists kostar 80 SEK /st.

Som en bonus (ej med i bild) så har de precis lanserat Strawberry Clearly Glossing Shampoo (95 SEK) och Strawberry Clearly Glossing Conditioner (95 SEK) som är hårprodukter med deras fantastiska jordgubbsdoft. Jag vill lukta jordgubbar i håret!

5. KICKS Beauty Mermaid Collection
Kicks lanserade nyss en sminkkollektion i limiterad utgåva med “sjöjungfru-tema”. Två av produkterna har verkligen fångat mitt intresse, Mermaid Collection Duo Bronzer (179 SEK) som är ett mjukt solpuder med lyster och Mermaid Collection Makeup Palette (199 SEK) som är en multifunktionell palett med skimriga nyanser som kan användas både som ögonskugga, rouge och bronzer. Så fina!

Har du något du suktar efter lite extra just nu?

0 kommentar

Beauty Cravings V.46 | molkan.se 17 november, 2018 - 11:03

[…] släppt massor av nya produkter samt den otroligt fina Nordic Beauty Advent Calendar. I mitt förra cravings-inlägg nämnde jag Nordic-C produkterna och sedan dess har Lumene lanserat [ARKTIS] Arctic Hydra […]

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy