#Söndagsmasken: Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches

av Malin
335 visningar 3 Minuter läsning

Jag fortsätter min jakt på att bota utseendet på mina trötta ögon… Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches har legat på önskelistan ett tag så jag slog till nu för att kunna maska på semestern, bara 18 dagar kvar nu!

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches
Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches, 569 SEK

Ögonmasker i hydrogel med lugnande och återfuktande extrakt från gurka, aloe vera, kamomill och tebuske tillsammans med återfuktande hydrolyserat kollagen och allantoin, uppiggande koffein, slåttergubbe (arnica) som stimulerar microsirkulationen och den multifunktionella ingrediensen niacinamide.

Det enda CosDNA reagerar på är Potassium Chloride (Kaliumklorid) och Calcium lactate (mjölksyra) samt lite parfym som kan verka irriterande på huden. Detta är dock inget jag har känt av.

Jag gillar verkligen ingredienserna i dessa och de är så sköna! De svalkar hela verkningstiden och inte bara när man lägger på dem och de är mjuka och sitter så bra på huden. Jag kan både äta och “vara normal” utan att vara rädd för att de ska ramla av. Rekommendationen är att använda dem 10-15 minuter, men jag låter de ligga 20-30 minuter. Så skönt! Efteråt känns ögonområdet både mjukt och återfuktat hela dagen – samt att koffeinet faktiskt hjälper till så att jag inte ser så nyvaken ut. Perfekt mask att använda på morgonen om man nu har tid med det.

Jag tror att det ligger 60 stycken i en burk vilket blir ca. 19 SEK /par. För mig är det ett bra pris för 30 appliceringar, alltså en månads användning om man använder dem varje dag. Tror inte ens jag behöver skriva att jag älskar dessa, men jag gör det ändå! LOVE.

PRO TIP! Ställ in burken i kylen för ännu mer kylande effekt.

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches

Jag har skrivit om fler produkter från Peter Thomas Roth om du är nyfiken på vad jag tycker om dem.

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches
 • 9/10
  Effekt - 9/10
 • 7.5/10
  Innehåll - 7.5/10
 • 8.5/10
  Mängd - 8.5/10
 • 10/10
  Passform - 10/10
 • 8/10
  Pris - 8/10
8.6/10

Har du testat Cucumber De-Tox Eye Patches? Annars, kom hem till mig så har vi ögonmaskfest!

0 kommentar

Best in Beauty 2018 - Hudvård | molkan.se 28 december, 2018 - 19:43

[…] Det är två ögonvårdsprodukter som slagits om förstaplatsen, men PTR Cucumber Eye Patches vann med den enkla anledningen att jag tycker att de är mer värda sina pengar än de andra som är HydroPeptide PolyPeptide Collagel+ Eye Mask som kostar 469 kr för 8 par. Jag gillar Cucumber De-Tox för att de är svalkande, återfuktande och ger ett fint resultat. Jag har skrivit om ögonmaskerna här! […]

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer