L’Oréal Paris Glow Toolbox

av Malin
328 visningar

L’Oréal Paris Glow Toolbox kom en solig vårdag i maj med produkter för att locka fram allas vår eftersträvande lyster. Här finns både flytande- och puderprodukter.

Life update: Jag är fortfarande så jäkla trött att jag sover och på min fritid pga. hälsoskäl. Förra veckan var jag hemma p g a. sån magkatarr och sov 35 h på 2 dygn. Veckorna bara flyter ihop och har varit riktigt jobbiga eftersom det känns som att jag aldrig vaknar. Jag har varit och tagit massor av prover och just nu verkar det som att jag fått svar på en livslång fråga och proverna har bara konfirmerat hur jag mått ungefär hela mitt liv. Så därför är det lite långsammare tempo här inne. Jag försöker verkligen att hålla bloggen vid liv, men det är svårt just nu.

BTW, glöm inte att följa mig på Instagram där det är lite mer action – @molkan.se

l'oréal paris glow toolbox
l'oréal paris glow toolbox

Kollektionen Glow Toolbox innehåller lätta basprodukter för en härlig somrig och lystrig makeup. Dessutom innehöll utskicket en sovmask och en supersöt satinkimono ♥

l'oréal paris glow toolbox
L’Oréal Paris Bonjour Nudista Awekening Skin Tint, 159 SEK

En lätt BB cream som fräschar upp huden och ger huden en strålande finish. Innehåller bl a. aprikosolja, extrakt från grönt te och E-vitamin. Kommer i 3 nyanser; Clair/Light, Medium/Light och Medium.

Jag har inte riktigt blivit kompis med den här produkten, då den blir jättefin på vissa dagar och vissa dagar känns det som att den fastnar i underlaget och liksom “klumpar” ihop sig – men det kan bero på något i min hudvårdsrutin… Men när den är fin så ligger den fint på hela dagen. Ingen märkbar täckning utan bara lite lätt och fin utjämning. Tycker också att den presterat helt okej dessa dagar när det varit 25-30 grader ute. Jag ser lite glansig ut i slutet av dagen – men den har inte skurit sig eller brutit upp som vissa underlag kan göra.

l'oréal paris glow toolbox joli bronze la terra bronzer
l'oréal paris glow toolbox joli bronze la terra bronzer
L’Oréal Paris Joli Bronze La Terra Sun Powder, 159 SEK

L’Oréals klassiska La Terra-bronzer i ny tappning. En varm och mjuk bronzer i satin finish för både ansiktet och kroppen. En av favoriterna i kollektionen faktiskt! Jag gillar att det går att få ett väldigt naturligt resultat men den kan också byggas upp för mer intensitet. Jag gillar verkligen att ta en stor puder/bronzer-borste och svepa längs sidorna av ansiktet för en solskysst look. Detta är en av de få makeupprodukter jag använder dagligen nu.

Det som är tråkigt är att det inte finns fler nyanser, för den här fungerar inte på så många olika hudtoner – utan bara på de ljusare varianterna.

l'oréal paris glow toolbox back to bronze matte bronzer
l'oréal paris glow toolbox back to bronze matte bronzer
L’Oréal Paris Back to Bronze Gentle Matte Bronzing Powder, 159 SEK

Till skillnad från Joli Bronze så är Back to Bronze helt matt och lite kallare i nyansen och ger i från sig mer pigmentering än ovan nämnda. Jag gillar den här också, fast på ett annat sätt. Det är mer som ett lättare contouringpuder än en bronzer skulle jag säga. Pudret är dessutom berikat med kokosolja och mango- och kakaosmör.

Tyvärr köper jag inte säljtexten om att det “har skapats med en universell matt färgnyans”. Hur då?

l'oréal paris glow toolbox lifes a peach blush
l'oréal paris glow toolbox lifes a peach blush
L’Oréal Paris Life’s a Peach Skin Awekening Blush, 159 SEK

Life’s a Peach är precis vad det låter som, ett persikofärgat rouge berikad med persikoextrakt. Finishen är inte matt och inte skimrigt, utan mer lystrigt. Det ger en varm och fin nyans även till mitt bleka ansikte. Rouget är ganska pigmenterat så det räcker med allra minstaste dutt i dosan och jag tycker att det håller sig väldigt fint hela dagen.

l'oréal paris glow toolbox la vie en glow highlighter palette
l'oréal paris glow toolbox la vie en glow highlighter palette
l'oréal paris glow toolbox la vie en glow highlighter palette
L’Oréal Paris La Vie En Glow Highlighting Powder Palette, 189 SEK

La Vie en Glow är en palett med 4 olika nyanser. Den heter ju “highlighting palette”, men i produktbeskrivningen står det att den kan användas både som highlight, rouge och bronzer… t o m. som ögonskuggor. Så det är en multifunktionell palett helt enkelt med lystriga och skimriga skuggor. Nyanserna är vit, champagne, ljusrosa och skrimrig beige.

Jag gillar paletten, men i ärlighetens namn har jag highlighters som är bättre och finare på och som passar mig bättre.

l'oréal paris glow toolbox glow mon amour liquid highlighter
l'oréal paris glow toolbox glow mon amour liquid highlighter
L’Oréal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops, 189 SEK

Highlightingdroppar är en produkt som är het just nu! De flesta sminkmärken släpper någon form av flytande highlighters och i vintras lanserade L’Oréal sin första variant av Glow Drops i en rosa nyans, nu kommer två nyanser till, en champagnefärgad (Ivory Glow) och en persikofärgad (Coral Glow).

De är fina, men aningens för glittriga för att jag ska känna mig bekväm till vardags. Jag har svårt att få krämprodukter, förutom foundation och concealer, att bli snyggt på mig över lag – men det är verkligen inget fel på produkterna. Bara inte för mig.

l'oréal paris glow toolbox

Allt som allt tycker jag att det är en jättefin kollektion som ligger rätt i tiden. L’Oréal har bra priser, men borde verkligen se över nyansutbudet på alla sina produkter. Det går inte att komma undan med “en universell nyans” för att vara så inkluderande som möjligt eftersom det ofta inte är sant. Det räcker inte med en mörk foundation för att ligga på plus.

Hur produkterna ser ut på har ni redan sett i min senaste sminkning La Vie En Glow.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy