Höstrapport från Sephora

av Malin
142 visningar

Förra veckan var jag på Sephoras pressvisning för hösten 2018 och vilken sensommar och höst det kommer att bli! Trenderna håller på att skifta och till hösten ser vi bl a. både glossiga och metalliska läppar, nya varumärken och innovativa hudvårdsprodukter. Nyfiken? Häng med!

Jag vet tyvärr inte exakt när produkterna släpps då det är olika beroende på varumärke, men alla produkter släpps alltså under sensommaren och hösten i år.

sephora aw18sephora aw18Miss de Gaspé är ett varumärke med medicinsk teknologi i ryggen och har satsat på återanvändbara torra arkmasker. Med deras teknologi, utan vatten och glycerin, ska då alltså ge de aktiva ingredienserna större chans att göra sitt jobb.

Tycker detta låter jättespännande och ser fram emot att testa dessa i ansiktet. På bilden här ovan får jag masken demonstrerad på handen och med hjälp av lite värme i bara 1 minut syntes det att produkten som typ är “printad” på ena sidan av masken hade överförts till huden. Och det bästa är att man kan återanvända maskerna upp till 5 gånger.

sephora aw18 sephora aw18sephora aw18Too Faced firar 20 år och släpper en kollektion med ögonskuggspalett fräsiga metalliska läppstift. Ser ni loggan? Detta är deras gamla logga. Haha, jag kände mig rätt gammal när jag och varumärkets representant sa det exakt samtidigt och hon sa att det bara var jag som hade nämt det.. Haha! Snacka om nörd!

Paletten innehåller originalskuggorna som de släppte 1998 tillsammans med 2018 års motsvarighet. Allt såg så fint ut! Dessutom kommer uppföljaren till Born This Way Foundation; Born This Way Super Coverage Concealer som kommer i typ 20 färger om jag inte missminner mig.

sephora aw18 sephora aw18Natasha Denona kommer äntligen till Sverige! Känt för sina paletter med fantastiska pigment. Jag har hört mycket bra om märket men inte testat något själv. Vet att Linda Hallberg gillar produkterna och ser fram emot att spana in dem i butik när det kommer!

sephora aw18 sephora aw18Ytterligare Sverigelansering är lyxiga Hourglass. Kända för sina härliga Ambient Light-produkter och snygga förpackningar. I höst kommer bl a. bryngelé med fibrer och slimmade läppstift i massor av härliga färger.

sephora aw18 sephora aw18Winky Lux är varumärket som anammat Instagramvänliga produkter och trenden med blommor i pH-skiftande läppstift. Nytt för märket (tror jag) är en sommarkollektion med ögonskuggspalett och två nya nyanser av deras Strobing Balm samt färgade dagkrämer. Har helt ärligt lite svårt att komma ihåg vad hon sa så jag reserverar mig för eventuella fel.

sephora aw18 sephora aw18Benefit lanserar sin nya foundation Hello Happy som är en lätt men utjämnande foundation som inte ska kännas alls på huden. Kommer i 12 färger. Dessutom kommer en kontorsklassiker till brynen. Brow Contour Pro är en 4-i-1 produkt med en ljusare- och en mörkare nyans, en highlighter och en definer i penna med klickfunktion. Lite retroroligt i ny tappning!

sephora aw18sephora aw18Sephoras egna märke är inte dåliga på nyhetssläpp! Jag gillar verkligen deras produkter då de känns genomtänkta, trendiga men ändå prisvärda. Nya sminkservetter i både 25-pack och resevänliga förpackningar med 10 stycken servetter. Reseförpackningar för både dusch och bad, så bra! Dessutom kommer det arkmasker i olika utföranden; med lera, bubblande och en primer-mask.

sephora aw18Dessutom hänger de på trenden med “Gummi”-masker som man själv blandar till. Hur söta är inte burkarna?

sephora aw18De har också hottat upp och kompletterat sin kropps-serie med body mists, handtvål, kropsskrubb och duschgelé i fem olika dofter.

sephora aw18 sephora aw18Nytt på sminkfronten är rouge i massor av härliga färger, matt foundation, pressade puder, färgade mascaror, pigmenterade gloss, läppbalsam, ögonpennor och nya nyanser av nagellacken de lanserade tidigare i år. Alltså så mycket roligt, det blir en grym Sephora-höst!

sephora aw18Becca Cosmetics lanserar bl a. nya nyanser av Lip Laqeurs, exklusiva (Limited Edition) bronzingpuder, två nya nyanser av sina Shimmer Skin Perfector, uppdaterar förpackningen på sin foundation och två ansiktspaletter.

Stjärnan bland nyheterna är Hydra-Mist Set & Refresh Powder som är en kombination av ett puder och an ansiktsmist. När man applicerar pudret på huden så fixerar man inte bara sminket, utan återfuktar huden samtidigt. Det var så sjukt när representanten svepte pudret över min hand, det blev genast lite kallt och huden kändes återfuktad. Behöver jag säga att jag är SÅ exalterad över detta?

sephora aw18Dr. Jart+ har uppdaterat utseendet på sina förpackningar på sin Ceramid-serie. Jag kan ha råkat nämna min nördighet för ingredienser och teknik så jag blev så impad när representanten berättade om teknologin i produkterna och jag blev helsåld! Måste testa.


Det var fler varumärken på plats, bl a. Kat von D visade upp sina nya färgglada brynprodukter och NARS lanserar singelskuggor som kan tas ur sin dosa för att också kunna bygga kit i tomma paletter samt en nyhet som det var lite hysh-hysh kring så jag vågar inte skriva något om den om det är embargo.

Tyvärr kände jag att det var för varmt och jag har den senaste tiden haft så mycket ångest bland mycket människor i trånga utrymmen och för hög ljudvolym så jag var tvungen att gå ganska direkt. Så jobbigt. Men jag är så pepp på en härlig skönhetshöst!

Visst känns hösten spännande? Hittade du något du blev sugen på?

0 kommentar

Vacation heroes | molkan.se 21 augusti, 2018 - 22:06

[…] i somras var jag på Sephoras pressevent inför hösten och vintern 2018 där Sephora själva lanserar en rad av roliga nyheter. De uppdaterar bl a. sitt dusch- & […]

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy