#Söndagsmasken: BABOR Refreshing Eye Pads

av Malin
235 visningar 3 Minuter läsning

Den här söndagen behöver jag något för mina påsar under ögonen. Jag har varit så trött den senaste tiden, somnat på soffan och vaknat 04.30 typ varje morgon vare sig jag velat eller inte.

Därför köpte jag Skinovage Balancing Refreshing Eye Pads Babor förra månaden för att se om de kunde hjälpa mig med mina tröttpåsar!

babor skinovage refreshing eye pads
babor skinovage refreshing eye pads
BABOR Skinovage Balancing Refreshing Eye Pads, 290 SEK (6 par)

Återfuktande ögononmask, lätta att applicera och minimerar fina torrhetslinjer. Ett perfekt sätt att omedelbart fräscha upp den tunna och känsliga huden när som helst, var som helst.

Innehåller vatten, agar, bagerijäst, portlak, sackaros, citronsyra, stjärnanisextrakt, praktfrosört och andra harmlösa ingredienser. Rent produktmässigt är det en ganska snäll produkt. Det CosDNA reagerar på är Phenoxyethanol som kan framkalla allergi och Sodium Polyacrylate, samt att på Paula’s Choice ingredienssida stod det även att om stjärnanisextrakt används för dess doftegenskaper så kan det framkalla allergi.

babor skinovage refreshing eye pads
babor skinovage refreshing eye pads

Det som utmärker sig från andra ögonmasker jag testat är att de känns “torra” och har som gelliknande klister på den sidan som ska sitta mot huden och en filtliknande sida utåt.

Ögonmaskerna känns lite kylande när jag först sätter på dem under ögonen och känns lite stela att ha dem på, men absolut inte obehagligt. Hade dock eventuellt skippat den “filtade” delen för att få en tunnare och behagligare upplevelse.

Men de känns helt okej på och tyvärr känns det eller syns det inte att jag använt masken. De kanske återfuktar “på djupet” – men jag känner tyvärr inte någon skillnad med dessa. Jag har heller inte jättemycket rynkor runt ögonen så jag kan inte säga om de funkar så heller.

Alltså helt okej produkt, men varken bu eller bä egentligen. Kommer jag att köpa dem igen? Förmodligen inte eftersom det finns så mycket andra ögonmasker som känns mer intressanta för den här pengen.

BABOR Skinovage Balancing Refreshing Eye Pads
 • 3/10
  Effekt - 3/10
 • 6/10
  Innehåll - 6/10
 • 6/10
  Passform - 6/10
 • 6/10
  Pris - 6/10
 • 8/10
  Tillgänglighet - 8/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer