Ardell Beauty – Fransjätten släpper smink!

av Malin
86 visningar

Ni har väl inte missat att det prisbelönta fransmärket Ardell blivit med smink? Vi fick se en liten sneak peek redan i höstas när jag var i Rom med Daisy Beauty och jag blev exalterad eftersom jag gillar fransarna! Nu har de alltså en sminkkollektion med allt från läppstift till brynprodukter.

ardell beauty

Jag har fått hem tre produkter för att forma och definiera ögonen, en mascara, en brynprodukt och en eyeliner.

ardell beauty
ardell beauty
Ardell Beauty Lash Boostier Liquid Eyeliner, 129 SEK

En svart eyeliner med smal filttipp med inbyggt fransserum i formulan. I teorin är det roligt med en lite annorlunda tappning på en så klassisk produkt. Den är enkel att måla med och det är lätt att skapa skarpa linjer vilket leder till att det knappt känns som att man har eyeliner alls, men det är tyvärr ungefär där mina positiva erfarenheter tar slut.

Formulan är inte riktigt pigmenterad för en applicering, utan jag får gå över ganska många gånger innan det blir helt svart trots att jag skakat den ordentligt. Och jag vet inte om det är därför formulan känns som att den aldrig riktigt torkar. I skrivande stund har jag haft på mig den i 3 timmar och den känns fortfarande kladdig liksom. Dessutom har den kladdat upp på mina ögonlock så jag fått gnugga bort produkt i globlinjen flera gånger trots att jag mest bara suttit still, har inte svettats eller dylikt. Detta har hänt fler gånger än en. Alltså jag ville så gärna att den här produkten skulle funka så jag hoppas att det kanske är för att det är för varmt just nu eller att jag fått ett måndagsexemplar. I vilket fall kan jag tyvärr inte rekommendera den här för dig som har oljiga ögonlock – det kommer att bli en kladdfest! Har du testat den? Har du fått annat resultat?

Kliniskt testad, fri från alkohol och parfym.

ardell beauty
ardell beauty
Ardell Beauty Wispies Fiber Building Mascara,  189 SEK

Den ikoniska fransstilen Wispies har nu fått en egen mascara för att kunna återskapa looken utan att du behöver använda lösögonfransar. Mascaran innehåller hårlika fiber som ska fästa vid fransarna och addera volym, längd och en extra dimension.

Här har vi en riktigt fin vardagsmascara för dig som gillar lite vispiga fransar. Formulan är ganska torr så jag får kämpa lite för att få det resultat jag vill ha, men det blir så fint resultat! Det känns som att formulan klänger sig till roten för en fylligare fransrad. Just nu har jag en dålig fransperiod och det känns tråkigt att applicera mascara rent allmänt för att fransarna är så glesa, men jag gillar verkligen resultatet med denna.

ardell beauty
ardell beauty
Ardell Beauty Stroke a Brow Feathering Pen, 129 SEK

Stroke a Brow är en lättanvänd ögonbrynspenna med smal precisionsspets som ska efterlikna microblading. Det här är verkligen en favorit! Den är så enkel att använda och det går verkligen att skapa hårliknande drag för att fylla i det glesa. Jag har använt den här nästan varje dag, olika mycket, beroende på vilket resultat jag vill ha. Det går verkligen att få en supernaturligt resultat eller mer mer fyllt beroende hur man drar produkten. Den håller hela dagen och varken kladdar eller smular. En riktig favorit!

Vattenfast och kladdfri formula.

ardell beauty

Både brynen och fransarna är så ojämna just nu trots att jag inte gjort något annorlunda. Jag plockar inte ens brynen längre och ändå har jag fått lite hål “undertill” vilket Stroke a Brow verkligen hjälper till att fylla. Men är så ledsen att eyelinern inte fungerar för mig. På högra bilden kan ni se att den redan kladdat på ögonlocket när jag tog bilden som bara är 10 minuter efter jag applicerat. Jag gillar verkligen Wispies-mascaran också eftersom det ser omålat ut men ändå inte.

Har du testat Ardell Beauty? 

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy