KICKS Beauty Brun-utan-sol

av Malin
1 203 visningar

KICKS har nyligen uppdaterat sin BUS-serie med nya formuleringar och förpackningar. Riktigt snygga om ni frågar mig! Jag har testat 4 av produkterna ett par veckor nu och vill dela med mig av mina erfarenheter och åsikter om KICKS nya produkter!

Jag brukar vanligtvis vara alldeles för lat för att ta hand om kroppen, men efter en lång radda av förkylningar och migrän om vartannat kände jag mig så jäkla glåmig och spöklik (att jag ens behöver skriva detta men… inget fel med att vara blek och glåmig, men det är inte looken jag vill ha – för jag ser sjuk ut) så att jag ville testa lite ny BUS. Jag gillar solkysst hy, men vill inte skada min hud så jag solar inte medvetet längre.


I kollektionen ingår en del olika BUS-produkter för både ansikte och kropp. Det finns både produkter som ger en direkt effekt och dem som jobbar främst “över natten”.

kicks beauty self tan brun-utan-sol
KICKS Daily Gradual Tan Face Mist, 199 SEK

Uppfriskande mist med brun-utan-sol effekt berikad med algextrakt. Ger en subtil men byggbar effekt. Jag gillar verkligen den här då den både luktar gott och har den sjukaste finaste misten jag någonsin varit med om!

Jag älskar ansiktsmists och en av mina favoriter är Lumenes C-Vitaminmist just för att den har så fin spray, men den här är ännu finare. Det är som att man sprayar ut ånga istället för vätska på huden – just för att det inte ska bli fläckigt. Jag brukar köra den här varje kväll efter exfoliering för att hålla en jämn och fin ton.

Kommer i ett utförande; Light/Medium.

kicks beauty self tan brun-utan-sol
KICKS Beauty Overnight Self Tan Body Gel, 199 SEK

En lätt och transparent återfuktande kroppsgelé med brun-utan-sol effekt. Här har vi en produkt som jag inte trodde att jag skulle gilla, men den är verkligen toppen! Jag applicerar gelén precis som med vanlig BUS-mousse eller kräm, dvs. med en BUS-handske. Detta är kanske dock inte för nybörjaren då gelén är genomskinlig och man måste vara precis med var man applicerar. Jag gjorde misstaget att inte ta hjälp på ryggen och ena armen och hade en väldigt fin rand i flera dagar.

Färgen Medium/Dark ger rejält med färg och jag gillar verkligen nyansen, den ger mig verkligen samma färg som jag själv får om jag skulle vara i solen (tänker tillbaka på mina ungdomens dagar när jag var dum och låg hela sommarloven och pressade). Jag har fått jättemycket frågor om var jag varit eller vad jag gjort när jag haft denna på mig.

Färgen tar ca. 8 timmar att utvecklas helt och jag brukar använda den under natten. Den känns inte klibbig utan går in i huden snabbt och lätt. Gällande hållbarhet så är det väldigt individuellt när man använder BUS eftersom det är en ytlig effekt och både nöts- och svettas bort och försvinner i takt med att du tappar gamla hudceller. Skrubbar du kroppen regelbundet försvinner BUSen också snabbare. På mig håller färgen i ungefär 1-1,5 vecka och ibland kan jag bättra på vissa delar av kroppen där färgen försvinner snabbare, typ som mina ben som är mjölkvita hur jag än bär mig åt.

Kommer i två utföranden; Light/Medium & Medium/Dark.

kicks beauty self tan brun-utan-sol
KICKS Beauty Instant Bronzing Self Tan Body Mousse, 249 SEK

En färgad brun-utan-sol kroppsmousse som ger en omedelbar naturlig solkysst hudton. En lätt nyans syns redan efter 2 timmar och full effekt syns efter 4 timmar. Har man den även över natten blir det en väldig skillnad på mig, men man kan också välja att duscha av den innan verkningstidens slut för ett mindre dramatiskt resultat.

Det här är en fool proof produkt om du har en BUS-vante. Du ser var du applicerat och det är då lättare att torka av delar av kroppen som tenderar att dra åt sig mer färg, typ som knäna, armbågarna, fötterna/anklarna och händerna. Den här använder jag dock inte lika ofta som gelén då jag tycker att den är lite kladdig lite för länge på kroppen så jag ser ut som en fågelskrämma som går runt med armar och ben så långt i från kroppen som möjligt för att låta den torka innan jag sätter på mig kläder. Jag tror också att resultatet skulle bli bättre om jag använde nyansen Light/Medium, för Medium/Dark är väldigt gul/orange i tonen.

Jag tycker heller inte att den nöts bort lika fint som gelén heller, utan efter 3-4 dagar så börjar jag se lite fläckig/prickig ut, inget som någon annan än jag själv egentligen kan se.. men ändå störigt. Jag har tyvärr inga bilder på detta just nu. Men uppdaterar inlägget så fort jag har det.

Kommer i två utföranden; Light/Medium &  Medium/Dark.

kicks beauty self tan brun-utan-sol
KICKS Beauty Overnight Self Tan Face Gel, 199 SEK

Precis som med gelén för kroppen så har KICKS även en till ansiktet. En lättapplicerad och transparent gel som verkar i 8 timmar, förslagsvis under natten. Jag gillar just denna i Light/Medium för att den ger lagom mycket färg till mitt ansikte då jag inte brukar applicera direkt runt ögonen – och gör man det med en mörkare nyans om man är så mjölkvit som mig så finns risken att se ut som att man fått världens goggelbränna.

Jag använder denna efter rengöring och exfoliering och sen går jag på med min vanliga hudvårdsrutin över det med serum och kräm för kvällen och tycker inte att den blockerar eller stör något i rutinen. Eftersom jag är och gnuggar och exfolierar ansiktet håller inte färgen lika länge som den på kroppen, men det handlar väl mest bara om rutiner. Jag brukar lägga in den här varannan eller var tredje dag när jag aktivt BUSar för att bygga upp färg och underhålla den.

Kommer i två utföranden; Light/Medium & Medium/Dark.

kicks beauty self tan brun-utan-sol

Jag gillar att produkterna är inriktade på att vara återfuktande samtidigt som de ger en BUS-effekt och att det finns produkter som ger både omedelbart eller gradvis resultat. Gillar misten och gelérna mest då de passar mig och min hudtyp. Gillar också Kicks egna produkter då jag tycker att de är prisvärda.

Har du testat KICKS uppdaterade BUS-produkter? Vad tyckte du i så fall?

0 kommentar

#Söndagsmasken: KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask | molkan.se 29 juli, 2018 - 18:33

[…] eget märke KICKS Beauty? I våras var jag på pressvisning och jag har ju redan visat smink och Brun-utan-sol här på bloggen – men nu är det dags att kika på en av deras egna […]

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy