IsaDora Perfect Eyes nyheter

av Malin
402 visningar

IsaDora lanserade nya produkter i Perfect Eyes-kollektionen
i våras som fokuserar på ögonen, med nya nyanser av Single Eye Shadow samt två till nyanser av pizzaslice-eyelinern.

isadora perfect eyes single eye shadow
isadora perfect eyes single eye shadow
21 White Delight, 25 Pink Sand, 27 Back to Earth, 37 Burnt Bronze, 52 Peachy Keen, 53 Violet Bloom, 54 Florida Keys, 55 Blue Dazzle, 57 Green Flash

Perfect Eyes Single Eyeshadow, 89 SEK

Vår- & sommarnyanserna av Perfect Eyes Single Eyeshadow är så fina, verkligen i helt rätt i tiden med både lila, blå och gröna nyanser samt korall och roséguld. Jag fick hem 9/10 nyanser, den jag saknar heter 28 Blue Bell som är en ljus blålila nyans.

Ögonskuggorna som lanserades nu i våras är i skimmer- & satin finish och alla nyanser är otroligt krämiga och lättarbetade. Tyvärr presterar de inte lika bra med borstar som om man applicerar dem med fingrarna – men jag tycker att det går att bygga upp bra pigment. I den här kollektionen gillar jag verkligen ALLA nyanser. Det finns liksom ingen jag känner att jag inte kommer att använda. Mina favoriter är inte helt otippat de kalla nyanserna (den gröna kan ni se på i min senaste sminkning).

isadora perfect eyes single eye shadow
21 White Delight, 25 Pink Sand, 27 Back to Earth, 37 Burnt Bronze, 52 Peachy Keen, 53 Violet Bloom, 54 Florida Keys, 55 Blue Dazzle, 57 Green Flash

isadora perfect eyes precise roll-on eyeliner
Precise Roll-On Eyeliner – 21 Dark Brown & 22 Dark Blue, 129 SEK

Inte alls för länge sedan skrev jag om IsaDoras vårkollektion Spring Atelier där jag visade upp pizzaslice-eyelinern som jag kallar den, då den inte helt otippat ser ut som en yttepytte liten pizzaslicer. I Perfect Eyes-kollektionen lanserade IsaDora två nya nyanser, en mörkblå och en brun för den som inte vill rocka en intensivt svart eyeliner. Båda presterar lika bra som den svarta nyansen, dock tycker jag inte riktigt att jag passar i varken mörkblå eller brun eyeliner – eller inte just dessa nyanser i alla fall.

På handen tenderar de att flyta ut lite i mina hudveck, men jag tycker inte att de gör detta på ögonen av någon konstig anledning. Det blir verkligen superskarpa linjer. Produkterna sitter riktigt bra på och håller länge.

isadora perfect eyes precise roll-on eyeliner
Precise Roll-On Eyeliner – 22 Dark Blue
isadora perfect eyes precise roll-on eyeliner
21 Dark Brown, 22 Dark Blue

Har du testat någon av IsaDoras nyheter från Perfect Eyes-kollektionen? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy