Helgvlogg V.19

av Malin
31 visningar

Jag spelade in lite material under förra helgen och tänkte klippa ihop detta till något. Vet inte om  det är så mycket till vlogg egentligen. Jag är inte så mycket för att prata utan gillar mer att filma fina och roliga sekvenser. Så vi får se vad ni tycker om det…

4 kommentarer

Lisa 20 maj, 2018 - 17:11

Du har så härliga vloggar, även om jag ÄLSKAR att höra dig prata och se dig sminka dig (och väcka enorma vill-ha-begär efter ögonskuggspaletter!) så kan man samtidigt njuta av videon: fantastiska bilder och fantastiska ögonblick. Jag är speciellt förtjust i katten som påminde om glass med chokladsås, och det turkosa nagellacket du bar i slutet. Tack för att du delar med dig!

Malin 22 maj, 2018 - 10:03

Tack snälla du <3 Den där katten är faktiskt ett litet mirakel, han är så fin!

Wysteriia 21 maj, 2018 - 21:52

Såg ut som din svägerska hade massa fina möbler som hade kunnat få bo hos mig….haha 😀

Malin 22 maj, 2018 - 10:01

Haha, ja hon gillar Teak och gammeldags, fast med moderna inslag. Det är så fint hemma hos dem 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy