IsaDora The Perfect Base + Grand Volume Lash Curler

av Malin
281 visningar

The Perfect Base lanserades V.10 och består av nya basprodukter i form av nytt concealerhjul, cushion concalers och ansiktsmist. Dessutom lanserade IsaDora Grand Volume Lash Curler samtidigt.

isadora the perfect base cover up concealer
isadora the perfect base cover up concealer
50 Fair Blonde, 52 Nude Sand, 54 Warm Beige, 62 Peach Dark Circles, 60 Green Anti-Redness
isadora the perfect base cover up concealer
Före / Med 60 Green Anti-Redness + 52 Nude Sand

Cover Up Long-Wear Cushion Concealer, 149 SEK

IsaDora har precis som Maybelline också lanserat en cushion-concealer, plus två correctors där produkten skruvas upp och appliceras med den lilla “kudden”. Concealern ska ha full täckning och ge en matt finish genom sfäriska polymer. Dessa ska innehålla hyaluronsyra, glycerin och Vitamin E så de ska vara mjukgörande och fuktighetsbevarande. IsaDora själva beskriver den också som en bra “touch-up” produkt.

När jag testade concealern första gången upplevde jag att den la sig utanpå och smälte inte riktigt “in i huden” som de concealers som jag gillar gör. Den gröna corrector-varianten tar bort en del rödhet, men jag tycker inte att de gör så mycket annat. Jag tycker inte att de täcker tillräckligt och på mig är det som att de separerar på huden trots att jag har satt produkten med puder. Men jag ska testa lite andra metoder innan jag dömer ut dem helt. Mitt första intryck är dock 👎🏻

isadora the perfect base face buffer
Face Buffer Brush, 129 SEK

Face Buffer Brush är en mindre ansiktsborste för att “buffa ut” produkt. Föregångaren lanserades redan 2015 men kommer nu i en mindre variant.  Skulle säga att det här är en riktig multi-use borste! På riktigt, jag älskar den till typ allt! Jag har använt den till både krämiga produkter till ansiktet, sätta puder under ögonen, applicera jättelite fluffig ögonskugga (mvh har stora ögonlock), highlighter, rouge osv. Ny favorit!

isadora grand volume lash curler
isadora grand volume lash curler
Grand Volume Lash Curler
, 179 SEK

Den nya mascaran från IsaDora är en variant på en av mina favoritmascaror; Grand Volume Lash Styler – med den lilla detaljen att den här varianten är bland det sämsta någonsin. Mascaran påstår sig ge både böjda fransar med volym och längd.

Det är tyvärr något med den här formulan som inte fungerar för mig. Resultatet blir fint till en början, MEN efter bara någon timme ligger det så mycket smulor under mina ögon… Har aldrig varit med om någon mascara som gjort detta förut. Och det ska tilläggas att jag har testat den flera gånger och samma sak händer varje gång. Jag vet flera som tycker samma sak, men också de som älskar den här. Har jag fått ett måndagsex. eller funkar den inte bara för mig? jag vet inte!

Har du testat nya mascaran? Vad tycker du?

isadora the perfect base color correcting concealer wheel
isadora the perfect base color correcting concealer wheel

isadora the perfect base color correcting concealer wheel
Anti-Redness, Concealer 1, Concealer 2, Dark Circles, Highlighter

Color Correcting Concealer Wheel, 229 SEK

IsaDora har tidigare haft mindre concealerhjul för olika ändamål men har nu lanserat en större variant. 5 nyanser med 2 ljusbeiga nyanser för att täcka, en grön nyans för att korrigera rödhet, en persikofärgad för att korrigera mörka ringar under ögonen och en ljus skimrig nyans för att highligha.

Helt ärligt har jag svårt för concealers i fast form, de är helt enkelt för hårda för att fungera på mig och kunna blanda ut. Men dessa har en bättre “smörigare” formula än de tidigare hjulen. Har tyvärr inte testat det här tillräckligt mycket för att kunna uttrycka en rättvis åsikt, men jag är mer positiv till detta mer än cushion concealer i alla fall.


Tidigare har IsaDora haft en Face Mist som både kan agera som primer, setting spray och en återfuktande spray. Nu har de även lanserat en matt version av den som har alla dessa egenskaper som den vanliga misten men också ge en matt finish. I Light Touch Concealer-familjen lanseras även en ny färg (83 Sand Beige).


Det finns som alltid både bra och mindre bra släpp när det kommer till IsaDora. Borsten är toppen och tycker att ni ska kika in i någon butik som säljer IsaDora och känna på den! Helt ärligt skulle jag skippa resten.

Har du testat några av IsaDoras basprodukter?

1 kommentar

Ida 18 maj, 2018 - 22:23

Alltså tycker också mascaran var riktigt.., tråkig. Hade smulfest i hela nyllet och brukar varken ha problem med smet eller smul så diss för mig med

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy