#Söndagsmasken: Starskin Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment

av Malin
163 visningar 3 Minuter läsning

Hej,

En hektisk vecka till följt av helgbesök gjorde att jag kände att jag behövde en liten paus från bloggen. Så är det ibland. Men idag tänkte jag att jag skulle dela med mig av veckans #söndagsmasken.

Starskin Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment Hair mask
Starskin Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment Hair mask, 99 SEK

Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment är precis vad det låter som, en hårmask. Masken innehåller kokos-, jojoba-, nattljus-, nypon-, baoba-, gurkört-, palmarosa-, Plukenetia volubilis-, rosmarin- och havtornsolja tillsammans med tre parfymingredienser. En bra och härlig blandning av återfuktande och närande ingredienser.

Oljeblandningen värms upp i micron i 10-20 sekunder. Sen ska man hälla och massera in blandningen i håret från hårbotten och utåt och sedan lämnas i håret med den inkluderade plastmössan på i minst 20 minuter. Tyvärr tyckte jag inte att mängden produkt räckte till hela mitt hår, utan jag fick mest produkt i hårbotten och inte så mycket i längderna.

Jag passade på att göra detta samtidigt som jag gjorde annat för att sen hoppa in i duschen, raka benen och sånt så jag kanske hade i hårmasken i typ 2 timmar. Masken luktar gott även om det känns som man doppat huvudet i en smörbytta. Supermysigt och skönt att ta hand om håret. MEN. Ett väldigt stort men..

När jag sen skulle tvätta ur masken fick jag nästan panik. Jag tvättade med schampo i 3-4 omgångar och oljan gick inte ur. Jag försöker att tvätta håret en gång i veckan då mitt hår blir så slitet snabbt och för att min hårbotten är lite känslig, men det gick bara inte den där veckan. Efter en dag var håret lika flottigt som om jag skulle låtit bli att tvätta det efter en veckas sjukdom – ni vet känslan när man haft feber och svettats. Så kändes håret efter en dag. Dessutom kunde jag varken se eller känna skillnad på håret i övrigt.

Tyvärr tror jag inte att det här är en produkt för mig eller för dig som har glansigt hår som lätt blir flottigt. Denna passar nog bättre någon som har riktigt torrt hår. Jag kommer nog inte använda den här igen.

Starskin Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment Hair mask
 • 3/10
  Effekt - 3/10
 • 8/10
  Innehåll - 8/10
 • 6/10
  Mängd - 6/10
 • 7/10
  Pris - 7/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer