Nyheter från Kicks m fl.

av Malin
143 visningar

Förra veckan var jag hos Patriksson Communication som står bakom PR för bl a. Kicks, Sashajuan, Arket, Victor Vassier, La:Bruket och det nyaste tillskottet Mon|Sun för att kika på lite nyheter för kommande säsong.

Jag mötte upp Jannike och Tove. Det bästa med pressträffar är att man också hinner hänga med sina vänner och träffa nya fina människor. Förutom skönhet passade vi på att smygkika lite på mode. Jag är verkligen ingen som köper märkeskläder, men jag blev så kär i en heldress och en långklänning från Stine Goya. Alltså.. någon dag ska jag förmå mig att köpa mig riktiga designerplagg.

Starskin


Starskin är märket som har masker för det mesta och en automatisk makeupsvamp, ja.. du läste rätt! Nyheterna som visade upp var Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment Hair mask och en två nya ansiktsmasker med kameliaolja.

Arket

Arket (som ligger under H&M gruppen) har allt möjligt, både kläder, kroppsprodukter, heminredning och t o m. eget café. Här ser vi de otroligt fotovänliga handkrämerna och nya tändsticksaskar.

SACHAJUAN

Jag tror inte jag har testat något från Sachajuan förut, utan bara sett det i periferin. Nyheter är en hårvårdsserie med schampo, balsam och treatment  för lockigt hår.

Mon|Sun

KICKS ligger bakom det nya varumärket MON|SUN som anspelar på att ha SPA- och kroppsprodukter för hela veckan, därav mon (måndag) sun (söndag). Serien är tillverkad i Sverige, är helt vegansk och består av kroppsprodukter som ska agera lite på samma sätt som ansiktsprodukter, med bland annat hyaluronsyra, AHA, papayaenzym, Vitamin B3 och B5. Det finns en hel del nytänkande och attraktiva kroppsprodukter. Serien består av 4 doftserier och priset på produkterna ligger mellan 89-399 SEK.

Victor Vaissier

Victor Vaissier har de finaste förpackningarna och är experter på att få produkter att se lyxiga ut även om prislappen är rätt mild. Om jag fick beskriva VV’s produkter skulle det vara som parfym i för hemmet, både handtvålar, doftljus och rumsdoft. Otroligt välkomponerade dofter. De lanserar nu också världens finaste tandkräm och tandborstar samt en veksax (V.36).

L:a Bruket

L:a Bruket

är också ett sånt där märke som har gått mig förbi. Jag har sett det, men aldrig riktigt känt någon dragning, förrän nu. Märket är ekologiskt och tillverkat i Sverige och den tång som används tas upp av en och samme man utanför Varberg. L:a Bruket har allt från bad och SPA-produkter till ansiktsvård, tatueringsvård och grooming.

Några av nyheterna är Detox Seaweed Tonic som är en badprodukt med brunalg och blåstång tillsammans med mikro-algen spirulina. Ny doft av grapefrukt finns nu som tvål, body lotion och handkräm.

Kicks

KICKS har precis uppdaterat  sin egna linje av brun-utan-sol-produkter både för kroppen och ansiktet samt kompletterat linjen med lite nya produkter och verktyg för ändamålet. Otroligt spännande! Dessutom rear de ut sina gamla förpackningar till 50% nu.

Två nya arkmasker, läppglans med vårdande egenskaper, pigmentdroppar att blanda ut med sin dagkräm för att få en BB-effekt och en penna för att skapa fejkfränkar. Hoppas på att få kika närmare på produkterna här framöver. Allt verkar så spännande! Jag gillar verkligen mycket av KICKS prisvärda makeup och hudvård.

Fina Ellinor och Jannike ♥

Det bjöds på uppträdande av den otroligt söta och ursköna sångfågeln ORKID (@itsorkid på instagram) tillsammans med vänner och bekanta. Fick äntligen träffa underbara Ellinor igen som ska bli mamma. Ellinor är en sån där genommysig person som man vill ha som syster, så nu claimar jag henne som det!

Har du spanat in nyheterna hos KICKS?

1 kommentar

Anna B 23 april, 2018 - 12:35

Kicks produkter (make-up) är jag nyfiken på!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy