#Söndagsmasken: Dr. Jart+ Dermask Ultra Jet Porecting Solution

av Malin
156 visningar 2 Minuter läsning

Dagens #söndagsmask är en bubblande kolmask från Dr. Jart+. Jag har testat ett par andra skummande masker som jag inte skrivit om – men borde kanske göra?

Dr. Jart+ Dermask Ultra Jet Porecting Solution Dr. Jart+ Dermask Ultra Jet Porecting SolutionDr. Jart+ Dermask Ultra Jet Porecting Solution, 65 SEK

Den här masken är då en bubblande arkmask som innehåller massor av olika växtextrakt (pomerans, slingertry, kaprifol, solros, rhus chinensis, stockros, rosengeranium, Ilang-ilang, bergamott, damascenerrosor, melaleuca viridiflora, iris, pepparrotsträd, sparris och feberträd) tillsammans med en miljon andra ingredienser och tvättnötter som jag bara antar ger den skummande effekten. Den innehåller även lite koffein och alkohol också. Själva tygmasken innehåller kolet i fråga. INCI.

När jag testat andra bubblande masker är det verkligen sjukt roligt att titta på då det brukar bubbla och växa så mycket. Den här var rena rama besvikelsen. Det ni ser i bilden nedan är hur lite den skummade, sedan försvann skummet helt – trots att jag gjorde exakt som det stod i instruktionerna. Passformen på de Dr. Jart-maskerna jag testat är ungefär som att lägga en pannkaka på ansiktet. Helt jäkla omöjligt att få den att sitta bra. Och precis som typ alla andra arkmasker så måste jag ta i sär den där näsan möter pannan och så släpper den vid munnen så fort utan att jag ens rört ansiktet.

Hela masken torkade väldigt snabbt och jag kunde inte ha den på i 20 minuter som det står i anvisningarna.. Den torkade på ungefär 10 min. Efteråt känner jag att det stramar i ansiktet då jag har masserat in det lilla lilla överflöd av produkt som är kvar i ansiktet. Att vara stram i ansiktet är bland det värsta jag vet när det kommer till min egen kropp. Porerna varken ser eller känns mindre ut.

Nej. Tyvärr inget för mig. Nu måste jag gå och lägga en annan mask för att få bort den strama känslan.

Vad maskar ni idag?

Dr. Jart+ Dermask Ultra Jet Porecting Solution

Dr. Jart+ Dermask Ultra Jet Porecting Solution
 • 1/10
  Effekt - 1/10
 • 7/10
  Innehåll - 7/10
 • 5/10
  Mängd - 5/10
 • 3/10
  Passform - 3/10
 • 6/10
  Pris - 6/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer