Pressveckan Dag 1

av Malin
136 visningar 7 Minuter läsning

Vårens pressvecka 2018 är nu över för denna gång. Vad är “pressvecka” tänker kanske ni? Jo, det är ett par dagar där PR-byråerna öppnar upp sina dörrar (i teorin i alla fall) för att visa upp nyheter. Jag var inte inbjuden till så många i år som tidigare år, men det räckte och blev över ändå.

I tisdags var jag hos Spalt PR som har bl a. Yves Rocher, Aēsop och visade även upp två nya märken; BubbleT Cosmetics och Body Boom. På plats fanns även en tatuerare, tyvärr kom jag för sent för att haffa mig en – men det hade varit kul!

Hos Spalt träffade jag även Elva Ahlbin som sminkade för Yves Rocher för dagen. Elva är makeupartist och jag har följt hennes arbete så länge! Hennes jobb har inspirerat mig och betytt mycket för mig. Så det var så kul att äntligen få träffa henne och t o m. få bli sminkad av henne 🙂

pressveckan spalt pr yves rocherpressveckan spalt pr yves rocherpressveckan spalt pr yves rocherYves Rocher visade upp två nya foundations och nya härliga läppstift.

pressveckan spalt pr aesopAēsop är ett känt men otestat märke av mig. Gillar deras förpackningar, det är lite gammeldags apotek över det.

pressveckan spalt pr nbody boompressveckan spalt pr body boomBody Boom är ett relativt outforskat märke för mig, men jag har faktiskt testat originalskrubben med kokos från dem. Luktar supergott, men tyvärr tycker jag att förpackningarna är för opraktiska.

pressveckan spalt pr bubble tpressveckan spalt pr bubble tBubbleT är helt okänt för mig, men de har väldigt gulliga badprodukter.


Hos Presskontakterna var det kaos innan de stängde för dagen. Jag fick en rekommendation på foundation från MAC, pratade lite snabbt om lite nya hårprodukter från Toni & Guy och pratade om koreanska nyheter med glowid, men annars hade jag svårt att få kontakt med någon så jag strosade mest runt och kikade på nyheterna.

pressveckan presskontakterna macpressveckan presskontakterna macFrån MAC var samarbetet med Nicopanda bland det finaste. Läppstiften och läppglanset kommer med ett pandahuvud på hylsan. Även Fix+ med doft fanns på plats även om de inte är jättenya, men jag är så sugen på den med kokosdoft ❤

pressveckan presskontakterna aroma åhlénsÅhléns nya kroppsserie Aroma såg inte så tråkig ut heller! Tre doftserier i grymma kombinationer och produkter för både dusch, bad och kropp. Måste spana in dessa nästa gång jag är i stan!

pressveckan presskontakterna r+oR+Co har jag bara hört bra saker om, speciellt deras prisbelönta High Dive Moisture + Shine och Outer Space Flexible Hairspray. Förpackningarna är ju to die for, så även om hårprodukter är det tråkigaste enligt mig så måste jag köpa på mig dessa två åtminstone!

pressveckan presskontakterna anastasia beverly hillspressveckan presskontakterna anastasia beverly hillspressveckan presskontakterna anastasia beverly hillsHos Anastasia Beverly Hills hittade jag deras nya bronzers och highlighter (alltså, hej wet look glow!) och Soft Glam-paletten. Har inte riktigt varit sugen på någon av dessa innan, men att se en bild på nätet och klämma och känna i verkligheten kan göra mycket för shoppingsuget. Dessutom suktade jag lite över deras Moon Child Glow kit. Drömmig är bara förnamnet!

pressveckan presskontakterna leegeehaampressveckan presskontakterna klairspressveckan presskontakterna by wishtrendJag pratade som sagt med glowid som har leegeehaam, Klairs och By Wishtrend och kikade på deras sortiment. Kan också berätta att det kommer sååå mycket roliga nyheter på K-beautyfronten framöver!

pressveckan presskontakterna exuvianceExuviance bjöd på ansiktsbehandling, tyvärr hade jag inte ro att lägga mig där. Men jag gillar många av deras produkter och jag har fortfarande många produkter att upptäcka! De hade dock inga nyheter.

pressveckan presskontakterna toni&guyHos Toni & Guy kunde man få håret stylat. Jag tror inte det var så mycket nyheter, men det fanns ändå en del produkter som jag inte testat. Men torrschampot är toppen!

Ser ni något ni är sugna på att läsa mer om? Eller har ni testat några av produkterna?

1 kommentar

Amandahans - Skönhetsblogg 15 april, 2018 - 12:35

Åh såååå spännande. Ser ut som att du fick klämma på massvis med underbart. Jag älskar moonchildpaletten! Och nu känner jag att jag måste testa allt från glowid…

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer