Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle EdT

av Malin
141 visningar

När jag i början av året var på Daisy Beauty Expo visades Marc Jacobs nya dofter. Daisy Twinkle kommer i tre olika utföranden och jag har testat Daisy Dream Twinkle. En sommardoft jag sent ska glömma…

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle EdT
Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle EdT, rek. pris 760 SEK

Daisy Dream Twinkle beskrivs som en fruktig och blommig doft som tar dig med till en vacker plats där solen skiner, där grönskan står i full blom och kronbladen blänker i vattnet. I den oändliga sommarsolen.. Med svarta körsbär i toppen, friska vita blommor i hjärtat och mjölkig mousse tillsammans med vilda bär i basen.

Som ni säkert redan vet älskar jag söta och pudriga dofter på min hud och det här är en doft som får mig att tänka tillbaka på min barndom. Tänk er skolavslutning med gräddtårta och jordgubssaft med buskar med vita blommor i trädgårdens periferi. Det är precis vad jag ser framför mig när jag känner den här doften. Och vad jag älskar att bli nostalgisk av dofter!

Jag har tre andra MJ-dofter sedan innan och den här kompletterar de dofterna väldigt bra. Den direkta blommiga och fruktiga stannar i någon timme och går sedan över i en lätt fruktig ton som håller hela dagen.

Kicki har beskrivit den här doften perfekt; Dream Twinkle är den vuxna Twinkles rultiga lillkusin, som äter söta jordgubbar så safterna rinner längs hakan och girigt sträcker den knubbiga handen efter en vaniljmjukglass.”, den är sötsliskig.. precis som jag vill ha den!

Har du testat någon av Daisy Twinkle? Eller är du sugen?

2 kommentarer

Nellie 7 april, 2018 - 21:12

Är sämst på att kommentera trots att jag läst din blogg i flera år haha men måste bara säga att du är så himla duktig på det du gör och dina bilder har alltid så bra kvalité! Kram 🙂

Malin 8 april, 2018 - 14:49

Tack snälla du <3 Jag blir alldeles varm i hjärtat av din kommentar!
Kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy