L’Oréal Paris Color Riche Shine Lipsticks

av Malin
1 kommentar 9 visningar

Jag vet inte när det hände och jag vet inte varför (har det med åldern att göra?), men jag har blivit så känslig för vissa dofter och jag har nog kommit på att det är den artificiella passionfruktsdoften som i min näsa luktar kattkiss. Det är skittråkigt, för jag kan inte använda de nya Color Riche Shine från L’Oréal…

l'oreal paris color riche shine lipstick l'oreal paris color riche shine lipstickL’Oréal Paris Color Riche Shine Lipstick, 149 SEK

Den matta trenden är över… Pigmentrika läppstift med intensivt glansig finish och återfuktande egenskaper. I Sverige har 12 stycken nyanser lanserats och på Daisy Beauty Expo tidigare i vår presenterades 6 stycken nyanser som jag fick med mig hem.

l'oreal paris color riche shine lipstick 111 Instaheaven, 112 Only In Paris, 350 Insanesation, 642 MLBB, 464 Color Hype, 465 #Trending

l'oreal paris color riche shine lipstick 111 Instaheaven, 112 Only In Paris, 350 Insanesation, 642 MLBB, 464 Color Hype, 465 #Trending

Jag har låtit flera personer dofta på stiften och utan att jag har sagt något så tycker de också att de luktar fränt och obehagligt utan att jag sagt något innan. För mig är det från dag till dag och vissa nyanser luktar mer än andra (464 Color Hype och 465 #Trending är värst). Jag tycker verkligen att de luktar kattkiss, men det finns evnetuellt en hint av frukt där någonstans.

Det är så tråkigt, för jag gillar typ alla nyanser, de är lätta att applicera och så behagliga att bära även för oss som är ovana med läppstift till vardags och jag gillar den genomskinliga hylsan, priset är bra… men jag tål helt enkelt inte doften – jag får nästan ont i huvudet, på allvar. Snälla L’Oréal, kom med dessa utan doft. Vill inte lukta kattkiss i ansiktet 😭

Jag kan ju tyvärr inte säga något om hållbarheten på stiften då jag varit tvungen att ta av dem efter bara några minuter pga. doften, men jag vet att Wysteriia har gjort en first impression av dessa på sin blogg, så kika in hos henne och se vad hon tycker. Gällande hållbarheten på doften kan jag säga att den sitter i även efter att man har tagit bort det.

Har du testat L’Oréal Paris Color Riche Shine? Vad tycker du?

.

1 kommentar
0

1 kommentar

Wysteriia 9 april, 2018 - 13:14

Jag sprang ju och doftade på dessa så fort du skrev om doften på fb. Tack och lov så uppfattade inte jag samma doft!

Jag brukar vara känsligare mot dofter i perioder men tror jag reagerar mest på alkohol eller dofter som påminner om alkohol, den där starka känslan man kan få.

Svara

Skriv en kommentar

ett × ett =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy