Linda Hallberg Cosmetics Crayons m.m

av Malin
489 visningar

Jag blir så grymt imponerad av människor som förverkligar sina drömmar, speciellt om de är verksamma i samma bransch som jag själv. Jag ser mina fellow skönhetsbloggare som kollegor och jag är mycket mån om att vi ska hjälpa och peppa varandra!

Därför blir jag som ett barn på julafton när Linda Hallberg Cosmetics släpper nya produkter! De senaste tillskotten är de otroligt vackra multi-use paletterna och de sjukt snygga metalliska pennorna. Så självklart ska vi kika lite på produkterna!

linda hallberg cosmetics enchanted secrets palette
linda hallberg cosmetics enchanted secrets palette

Linda Hallberg Cosmetics Duochrome Palette – Enchanted Secrets, 549 SEK

Som namnet säger är detta en palett som innehåller 4 st duokroma multifunktionella skuggor som du kan använda till både ögon, ansikte och läppar – bara fantasin sätter gränser! Det fina med den här paletten är att den presterar olika beroende vilket underlag du har.

Den här paletten är så fin att jag var skakig på handen innan jag satte mitt finger i skuggorna då jag inte ville förstöra mönstret. Den är som ett konstverk i sig. I veckans sminkning använde jag nyansen Moonwake i mitten på ögonlocket och i mitten under ögat och det gav en så fin effekt! Det såg nästan blött ut, bättre kan jag inte förklara det. Det jag gillar är att alla produkter kan användas överallt i ansiktet. Tänk typ Etherial som highlighter eller att göra ett matt mörkt läppstift metalliskt med Orphic. Jag är så pepp att använda den här paletten till allt möjligt. Så fin!

linda hallberg cosmetics powder pufflinda hallberg cosmetics powder puff
Linda Hallberg Cosmetics Powder Puff, 129 SEK

En puderpuff för att enkelt kunna applicera puder. Puffen har ett band så att du kan sätta fast puffen på handen utan att behöva hålla i den.

Det här är en av mina favoritpuffar till puder. Gillar formen och att man kommer åt överallt med “spetsen” och att den är så mjuk och go. Har faktiskt en puff sen innan som jag använt så mycket så att den nu behöver bytas ut.

linda hallberg cosmetics flash crayonslinda hallberg cosmetics flash crayonslinda hallberg cosmetics flash crayons
Linda Hallberg Cosmetics Flash Crayons – Midnight Kit, 499 SEK

Multifunktionella metalliska och glittriga pennor i kalla nyanser. Pennorna kan också köpas separat för 149 SEK /st.

Så pigmenterade och hållbara pennor som du kan använda till både ögon och läppar, säkerligen ansiktet också. Metalliska fräknar kanske? Dock måste man vara snabb på handen då de sitter som berget så fort de torkat, men för mig är det mer en fördel än en nackdel då jag har så oljiga ögonlock. Alltså att applicera Avoir Flash och Atria Flash vid fransraden och sota ut är mitt nya beroende (ska självklart visa er någon dag här framöver)! Jag måste dock varit trött när jag fotade detta, för jag glömde helt att swatcha… men Amanda har swatchat alla pennor – så kika in hos henne!

linda hallberg cosmeticslinda hallberg cosmetics the sponge
Linda Hallberg Cosmetics – The Sponge, 139 SEK

Linda är också med i gemet och lanserade nyligen en egen makeupsvamp. Den här svampen är mer päronformad än de “traditionella äggen” och har en bra spets för att komma åt runt ögon och näsa.

Jag har svårt att släppa min makeupsvamp från NYX, men den här kan vara och kvala i topp 3. Som sagt, den har en bra spets, är mjuk och följsam och gör appliceringen av t o m. ganska kassa basprodukter helt okej på mitt ansikte.

linda hallberg cosmetics flash crayonslinda hallberg cosmetics flash crayonslinda hallberg cosmetics flash crayons
Linda Hallberg Cosmetics Flash Crayons – Rustic Kit, 499 SEK

Multifunktionella metalliska och glittriga pennor i varma nyanser. Pennorna kan också köpas separat för 149 SEK /st.

Precis som de andra pennorna så är dessa också rikt pigmenterade. Jag måste börja använda de här varje dag på ett eller annat sätt, för de är ju så fina! Ida visar i sin otroliga sminkning Holocene hur Whipple Flash och Zhao Flash ser ut på ögonen.

Har du testat något från Linda Hallberg Cosmetics? Har du någon favoritprodukt?

1 kommentar

Blubb 6 april, 2018 - 11:14

Har alla hennes produkter och älskar alla lika mycket. 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy