Nya matta och metalliska läppisar från IsaDora

av Malin
3 kommentarer 70 visningar

IsaDora lanserade nya nyanser av Ultra Matt och Matt Metallic Liquid Lipstick för ett par veckor sedan och idag tänkte jag att vi skulle kika på dem.

Och hallå… lyckan över att kunna fota i dagsljus numera! Jag är en sån ljusdyrkare och har säkerligen Seasonal affective disorder och mår så bra nu när solen varit framme de senaste dagarna trots att jag varit sjuk.

isadora ultra matt liquid lipstick 2018
IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick, 129 SEK

Fem nya nyanser av Ultra Matt Liquid Lipstick som går i koralliga och rosa toner, vilket känns helt rätt efter en lång tid av kalla och gråa toner. Nu finns det totalt 20 nyanser (tror jag) av Ultra Matt – så det finns verkligen någonting för alla. Vill ni se dessa swatchade på läpparna också?

Jag gillar 04 Rocky Rose då det är en perfekt MLBB-nyans (my lips but better) på mig. Ett sånt där läppstift som det inte gör något att man inte har någon spegel, för det kommer se bra ut ändå. Och min andra favorit är 16 Raspberry som känns så fin nu i vår och sommar – speciellt om man BUSat eller fått lite färg av solen. Tror jag ska leta fram ett nagellack som matchar och göra en look med.

isadora ultra matt liquid lipstick 2018

02 Pitch Pink, 04 Rocky Rose, 12 Spiced Coral, 14 Pink Lady, 16 Raspberry

isadora ultra matt liquid lipstick 2018

02 Pitch Pink, 04 Rocky Rose, 12 Spiced Coral, 14 Pink Lady, 16 Raspberry

isadora matt metallics liquid lipstick 2018
IsaDora Matt Metallic Liquid Lipstick, 129 SEK

Hela sju nya nyanser av Matt Metallic Liquid Lipstick, främst i koralliga och rosa nyanser, men också en snyggt trendig bronzig. IsaDora hänger också med i svängarna med två udda läppfärger; en lavendellila och en babyblå.

Om 86 Pink Lustre inte är för ljus på mina läppar så tror jag att det är en superfin nyans då jag älskar rosa smink med guldiga reflexer. Annars tror jag att jag kommer gilla 88 Rose Metal och 91 Bronze Babe! Dessutom ska det givetvis bli kul att testa både 92 Vibrant Violet och 93 Electric Blue.. men hur de kommer se ut på… det återstår att se.

isadora matt metallics liquid lipstick 2018

86 Pink Lustre, 87 Glow Getter, 88 Rose Metal, 90 Coral Crush, 91 Bronze Babe, 92 Vibrant Violet, 93 Electric Blue

isadora matt metallics liquid lipstick 2018

86 Pink Lustre, 87 Glow Getter, 88 Rose Metal, 90 Coral Crush, 91 Bronze Babe, 92 Vibrant Violet, 93 Electric Blue

Jag har lite olika erfarenheter av båda produkterna och det finns verkligen både riktiga guldkorn och ett par bottennapp. Men jag ser fram emot att testa nyheterna. Och ni får som sagt säga till om ni vill ha swatches på läpparna så ska jag se till att fixa det!

Har du spanat in de matta läppnyheterna från IsaDora?

3 kommentarer

Blubb 20 mars, 2018 - 17:19

Åh så fina, vill självklart se på läpparna! 😀

Svara
Karin 20 mars, 2018 - 20:48

Vill gärna ha läppswatcher särskilt på dina favoriter för de ser ut att vara samma som mina skulle vara!

Svara
Malin 20 mars, 2018 - 21:53

Då ska jag fixa det i helgen 🙂

Svara

Skriv en kommentar

fyra × 4 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy