Tävling! Vinn FOREO Get up and Glow Kit

av Malin
0 kommentar 10 visningar

Vi börjar veckan med en tävling tycker jag! Idag och en vecka framåt kan du tävla om ett kit från FOREO i schysst travel size.

Förhoppningsvis är våren och sommaren snart här och kanske har du planerat in en resa? Då är det här kitet smidigt att ta med sig. Eller så kanske du bara är i valet och kvalet om att köpa produkterna? Då är det ett perfekt tillfälle att få testa dem innan du slår på stort!

tävling foreo get up and glow collection
FOREO tillverkar elektriska produkter för ansikte, tänder och ögon samt enklare hudvårdsprodukter. De är verkligen ett innovativt företag med framtiden i fokus.

I det här kitet ingår LUNA™ Play som är en minivariant av deras pulserande rengöringsborste till ansiktet,  den kan användas upp till 100 gånger (1-2 månader om den används 2 gånger om dagen). Dessutom ingår två rengöringsprodukter, en för dag och en för natt.

För att tävla följer du bara instruktionerna i rutan nedan

Det finns 4 obligatoriska uppgifter att utföra innan du är med och tävlar, varje uppgift ger dig 1 poäng. Dessutom finns det även en bonus som ger dig ytterligare ett poäng för större chans att vinna! Var noga med att läsa tävlingsvillkoren i rutan (du klickar på Terms & Conditions) för att få den information du behöver.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

.

Vinn FOREO Get up and Glow Kit

0 kommentar
0

Skriv en kommentar

tjugo − två =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy