#Söndagsmasken: En studsig mask från Klairs

av Malin
1 kommentar 7 visningar

Dagens söndagsmask går i K-beauty anda med Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask. Jag har redan skrivit om Klairs Vitamin C Drops som jag gillar väldigt mycket och tänkte att det var dags att jag testade den här masken.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask, 379 SEK

En multifunktionell produkt som både kan användas som klassisk ansiktsmask, nattbehandling eller som åkterfuktande dagkräm. Den kan också blandas tillsammans med ditt favoritserum, booster eller kräm.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask innehåller inte helt otippat Vitamin E som verkar skyddande och reparerande tillsammans med porsammandragande och talgreglerande Niacinamid och Adenosin som som främjar kollagensyntesen.

Masken innehåller även Karragenan, Ceramide NP, Sallatsspikblad, Björnbär, Glasört, Bladvass och Adenosine. Doften kommer från naturliga oljor och extrakt från Lavendel, Eucalyptus, Rosengeranium, Citron- & apelsinskal samt Ilang-ilang.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E MaskKonsistensen är något av den skummaste jag varit med om då den innehåller Gellan gum som gör konsistensen studsig. Den påminner lite om TBS Bouncy Sleeping Mask för er som testat den. Som ni ser i videon här under så går även masken tillbaka till att bli slät efter bara någon minut igen.

Jag övervägde att lägga upp bilder där jag har masken på mig, men alltså… det ser ut som jag fått något barnförbjudet i ansiktet så jag låter helt enkelt bli.

Dock gillar jag den väldigt mycket även om den doftar i mesta laget för min smak. Jag gillar att kunna ha den på mig länge utan att den torkar eller smular – utan den ligger som en skyddande kletig hinna (dock genomskinlig efter någon timme). Jag känner mig väldigt återfuktad och mjuk efteråt. Tycker att den är värd sina 380 kronor då man kan använda den länge utan att det känns som att det försvinner produkt ur burken.

Har du testat Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask?

.

  • 8.5/10
    Effekt - 8.5/10
  • 8.9/10
    Innehåll - 8.9/10
  • 8.7/10
    Pris - 8.7/10
1 kommentar
0

1 kommentar

Matilda 19 mars, 2018 - 08:46

Härligt! Har velat testa denna länge, har hört så mkt bra om den! Gillar att du har lite utförligare recensioner än de flesta! Man vill ju veta hur produkterna fungerar innan man sparar ihop och köper den. Även om produkterna fungerar olika på alla!

(Ps. Extra pinsamt att jag inte klarade av att räkna ut 5 x fyra för att kunna kommentera utan skrev fel 4 ggr… Hejdå hjärnan)

Svara

Skriv en kommentar

5 + 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy