Vacation!

av Malin
29 visningar

Hej,

Just nu sitter vi på planet till Gran Canaria och jag kunde inte vara lyckligare! Ni anar inte hur trött jag är på snö och kyla, så att få byta ut det här Sibirienvädret mot lite värme och sol gör mig ingenting. Jag kommer att ta en 100%-ig semester, så jag kommer inte ha med mig någon dator, jag har heller inte gjort några inlägg som kommer upp i veckan. Utan nu ska jag bara vara ledig och ta hand om mig själv. Det kommer kanske upp något sporadiskt på Instagram och Snapchat (@molkan.se), men annars checkar jag ut nu så hörs vi när jag kommer hem igen ♥

Puss och kram

2 kommentarer

Wysteriia 4 mars, 2018 - 20:39

NJUT!!! ♥♥♥♥

Svara
Matilda 10 mars, 2018 - 12:20

Hoppas du haft det superbra. Jag är verkligen så sjukt avis här i kalla Sverige! ☹️

Svara

Skriv en kommentar

18 + femton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy