Beauty Cravings V.9 2018

av Malin
62 visningar

När jag i förra veckan låg sjuk så kunde jag inte göra så mycket mer än att och drömma mig bort till fina paletter, härlig hudvård och innovativa produkter. Så här kommer en liten lista på vad jag är sugen på att testa just nu.

beauty cravings v.9 2018
Too Faced White Peach Palette, 465 SEK

En ganska starndardpalett egentligen med lite persikonyanser, rosa och bruna skuggor tillsammans med några glittrande pärlor. Jag har egentligen alldeles för många paletter redan, men allt bara tilltalar mig – nyanserna, förpackningen och antagligen för att den luktar persika?

Too Faced Peach Blur Finishing Powder, 345 SEK

Ytterligare en persikoinfuserad produkt. Detta är ett finishing powder som ska ge glow, sudda ut sånt som man vill sudda ut och ge en fin finish på sminket helt enkelt. Jag behöver inte gå in på det mer, jag är redan såld.

Sephora Solid Blush Cleanser, 120 SEK

Sephoras egna tappning av beautyblenders solida rengöringstvål för borstar (har även sett att Sigma kommit ut med en) tillsammans med en liten matta för att underlätta rengöringen av borstar och makeupsvampar. Jag tror en sån här liten är perfekt att ha med sig på resan!

Sephora Collection #Lipstories – 50 Trippin (Matte), 105 SEK

Sephora har precis lanserat en hel hop med läppstift i diverse färger och formuleringar och jag fastnade direkt för den här matta lavandellila skapelsen. Måste springa förbi Sephora asap!

Oozoo Bear Aurora Illuminating Mask, 65 SEK

Oozoo är ett nytt märke som kommer lanseras/nyligen har lanserats (har ingen info) på Sephora och de har superinnovativa ansiktsmasker. Just den här innehåller ett serum som ska återfukta och ge lyster. Va som är annorlunda från andra arkmasker är att i paketet finns en ampull med produkt i som man själv trycker ut i förpackningen. Vill man bli underhållen och veta hur det går till kan man kolla på den här instruktionsfilmen.

Oozoo Bear Face Injection Mask – Hydro Lift, 95 SEK

På tal om innovativa masker kommer här ytterligare en som jag vill testa från Oozoo. Här kommer tvåfas-innehållet i en “spruta” som man injicerar i arkmaskförpackningen innan man sätter på sig den. Roligt och lite nördigt på samma gång. Viktigt att säga; just den här masken ska då ge mycket fukt. I needz it!

NIOD Hydration Vaccine, 495 SEK

En räddare i nöden för torr hud. Jag har fått förklarat för mig att Hydration Vaccine lägger sig som en skyddande hinna och håller inne fukten i huden – vilket jag verkligen behöver just nu då övergångarna mellan årstiderna sätter min hud i fullkomligt spel, så att få kapsla in den lilla fukt jag har hade inte gjort något!

Escada Sorbetto Rosso EdT, fr. 420 SEK

Som andra år släpper Escada en sommardoft och årets upplaga Har en hjärtnot av somrig vattenmelon tillsammans med mandarin, calone, päron, rött äpple och bränd mandel. Basnoten i doften innehåller tiareblomma, mysk och ambrox. Ni som känner mig vet att jag älskar söta dofter och jag får inte gå och dofta på den här, för då kommer jag att köpa den!

Indy Beauty Shower Gel, 129 SEK
Indy Beauty Moisturing Elixir Serum, 199 SEK
Indy Beauty Moisturing Bomb Facial Mask, 169 SEK

Indy Beauty, youtubesenastionen Therése Lindgrens egna hudvårdsmärke. Helt veganskt och cruelty free. Just dessa produkter är jag lite sugen på att testa, resten känns mjaa – lite tråkigt och basic. Men jag antar att det är det som säljer.. Tyvärr kom jag inte i väg till pressvisningen för några veckor sedan då min fot var alldeles för svullen – men jag ska springa förbi apoteket nån dag och kika om de fått in produkterna.

Kicks Colour Corrector Concealers, 129 SEK

Kicks hakar på sminktrenderna och lanserar färgkorrigerande concealers, en för att få bort mörka ringar, en för att pigga upp huden och en för att neutralisera röda partier. Det är bra priser och Kicks har visat sig göra riktigt bra i från sig när det kommer till både smink och hudvård.

Kicks Peel Off Mask, 149 SEK

Kicks egna “dra-av-och-få-med-sig-alla-småhår” mask! Allt som har “Peel Off” i namnet tilltalar mig. Den här innehåller djuprengörande lera och menthol för extra freshness. Min mask från JorgObé är slut så denna kommer definitivt att få sig ett besök.

Pixi Glow Mist, 249 SEK

En väl omtalad produkt med massor av naturliga oljor, Aloe Vera och Propolis för att ge återfuktning och lyster. Jag har aldrig testat något annat än smink från Pixi så det här känns som en bra invänjning. Jag älskar Propolis så den här känns verkligen som något för mig! Jag önskar bara att de kunde uppdatera sin förpackningsdesign då jag avskyr de gröna barnsliga detaljerna.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy