Daisy Beauty Awards 2018

av Malin
86 visningar 3 Minuter läsning

Nu är det en vecka sedan jag var på Daisy Beauty Awards 2018 på Södra Teatern i Stockholm, precis som att det var en vecka sedan jag åkte på influensan. En magisk kväll med ca. 400 skönhetsälskande gäster. För mig var det första gången då jag tyvärr inte fick ledigt från jobbet förra året, men jag är så glad och tacksam över att jag var bjuden och att jag kunde gå.

Jag satt i år i juryn för ‘Årets Basmakeup’, inte en helt lätt uppgift, men mina betyg och motiveringar kommer i ett separat inlägg.

Det började med prisutdelning i Södra Teatern för att sedan fortsätta på Kägelbanan precis intill. Det stod inte bara mingel och fest på schemat, utan det bjöds även på mingelbuffé, spådamer, härlig nackmassage, två olika lyckohjul, fotoautomat, reaktionsspel, fotovägg och ett oräkneligt antal vänner och bekanta att försöka att hälsa på och prata med.

daisy beauty awards 2018
VD Aida Ghorban Ebrahimi och grundare Linda Hallberg tar emot priset för ‘Årets Läsarfavorit’

Linda Hallberg Cosmetics crayons blev blev tvåfaldiga vinnare i ‘Årets Läsarfavorit’ och ‘Årets Vegankosmetika’.

daisy beauty awards 2018
Bästa Emilie, Ida och Rebecka
daisy beauty awards 2018

Vi lyckades också hamna i fotoautomaten!

Som sagt, det blev en alldeles för kort kväll för min del då jag mådde så dåligt, men så är det ibland. Nu har det gått en vecka, jag är fortfarande inte helt 100% frisk – men jag saknar alla fantastiska människor!

Tack så jättemycket Daisy Beauty, Kicki, Sam m fl. för en mysig kväll ♥

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer