MOTD: Classic Purple

av Malin
81 visningar 2 Minuter läsning

Alla hjärtans dag, en hatad och älskad dag. För mig blir det som vilken dag som helst med jobb på schemat, men jag ska också unna mig en härlig ansiktsbehandling inför Daisy Beauty Awards som hålls på torsdag. Jag är så exalterad!

Jag hoppas dock att kunna få till en mysig kväll med min älskling trots fullspäckat schema. Säg ingenting, men jag har planerat att laga någon god mat och kanske lura i honom att kolla på en dålig skräckfilm.

motd makeup classic purplemotd makeup classic purple

BAS
L’Oréal Paris Infallible Pore Refining Primer
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation – 1 Porcelain & 2 Ivory
By Terry Densiliss Concealer Anti-Wrinkle Dark Circle – 2 Vanilla Beige
bareMinerals Blemish Remedy Foundation – Clearly Porcelain 1
Kiss NY Professional Ombre Radiance Palette – Belgrad
NYX Duo Chromatic Illuminating Powder – 02 Lavendel Steel

ÖGONBRYN
NABLA Brow Divine – Jupiter
IDUN Minerals Perfect Eyebrow Tinted Gel – 303 Dark

ÖGON
Lumene Nordic Chic Eyeshadow Primer
Make Up Store Microshadow – Burnt Sand
NABLA Cosmetics Single Eyeshadow – Lotus
NABLA Cosmetics Single Eyeshadow – Eresia
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayons – Daring Mood
NYX Duo Chromatic Illuminating Powder – 02 Lavendel Steel
Too Faced Glitter Pop! Peel Off Eyeliner – Fairy Queen
MAC Bold & Bad Lash – Black
Sweed x By Terry – Tête à Tête

LÄPPAR
L’Oréal Color Riche Shine – 465 #Trending

motd makeup classic purpleAlltså vad jag älskar utseendet på den här glittereyelinern från Too Faced, men den är så dålig! Det är en “peel-off” eyeliner som ska vara enklare att ta bort. Ja, jo… i teorin lät det säkert bra. Men den skalar ju i princip bort sig själv efter en timme eller två 👎🏻 Jag är så besviken.

motd makeup classic purpleHa en fin dag mina bästa läsare ♥

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer