Viva La Juicy Soirée från Juicy Couture

av Malin
153 visningar

Jag har fått en ny favoritdoft! Ni som känner mig vet att jag älskar söta och mumsiga parfymer och ett av mina favoritmärken när det kommer till just parfym är Juicy Couture. På Daisy Beauty Expo presenterades nyheten Viva La Juicy Soirée med fest och maskerad.

daisy beauty expo 2018 juicy couture viva la juicy soirée

juicy couture viva la juicy soirée
Juicy Couture Viva La Juicy Soirée
495/650/900 SEK – 30/50/100ml

En söt, fruktig och varm doft med fruktiga toppnoter av rosa kiwi, mandarin och svartvinbär tillsammans med hjärtnoter  av arabisk jasmin och näckros i en bas av ambra, mysk och mjuk skog. En riktigt fin kombination av både fruktigt, blommigt och varmt. Det märks i alla fall väldigt tydligt på mig när jag har den här på mig. Att jag till en början doftar väldigt fruktigt, men att tonen går över till en mer varm och blommig doft.

JC’s flakonger är alltid så vackra och detta är inget undantag. Jag gillar den pråliga korken med sin rosett och sina accessoarer. Själva glasflaskan är frostad upptill och klar nedtill med sitt klassiska JC-emblem och ett skvättmönster i rosa och lila, I love it! Vill ni läsa om fler Juicy Couture-dofter kan ni göra det här!

juicy couture viva la juicy soirée

Jag gillar verkligen den här typen av söta och fruktiga dofter. Jag tycker inte alls att den är så där tonårssliskig, utan passar faktiskt vem som helst som gillar denna typ av doft, just för att den har sin varma och mogna baston. Tyvärr är denna som ganska många av de andra av JC’s parfymer, att den håller inte speciellt länge på mig. Jag känner den absolut de första timmarna jag har på mig den, men när det kommer till slutet av dagen kan jag bara känna en pytteton om jag sniffar riktigt nära. Å andra sidan har jag svårt att få doft att hålla på mig oavsett vilken det är eller hur mycket den kostar.

Gillar du Juicy Coutures dofter?

2 kommentarer

Daniella 6 februari, 2018 - 09:19

Åh vad gott den verkar lukta! Tycker dom är lite i dyraste laget men man kan väl önska sej i present haha!

Sara ~ Candis 6 februari, 2018 - 14:53

Väl värd en sniff känner jag. Så fort den släpps 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy