Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer

av Malin
622 visningar 4 Minuter läsning

Nu ska ni få se vad jag har testat idag! Som ni kanske vet är jag lika mycket prylnörd som hudvårds- och sminknörd och jag älskar när det kommer nya tillbehör. Och när jag fick reda på att vi skulle lansera den här på jobbet blev jag så exalterad. Som jag väntat på den här!

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer
Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer

De ser nästan ut som en blandning mellan ett par hörlurar och ett stetoskop.

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer
Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer, 699 SEK

Deep & Quick Ion Enhancer är en hemmaversion av en sk. “jontofores”. En jontofores är en metod som använts på hudvårdssalonger och är ofta en maskin som avger mikroström för att reta huden lite och därmed göra den mer genomtränglig för att kunna slussa ned göttiga ingredienser djupare. Detta är en alternativ metod för injicering.

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer

Jag har idag använt Ion Enhancer tillsammans med en av leegeehaams’s egna masker, men det går givetvis bra med vilken arkmask som helst.

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer

Den här apparaten går på batteri och används tillsammans med arkmasker och ska då förhöja effekten. Ion Enhancer har två elektroder på vad som ser ut som ett diadem. Man lägger helt enkelt på sin arkmask och sätter sedan vardera elektrod på kinderna och låter den sköta sitt jobb i 20 minuter tills den piper.

Den har tre inställningar beroende på vilken hudtyp man har; Nivå 1 (blå) är för känslig hud. Nivå 2 (lila) för torr hud och Nivå 3 (röd) för fet hud.

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer

Den känns ingenting när den sitter på. Och efteråt känns det inget speciellt. Funkar den? Jag vet inte… Jag får se vad de säger på jobbet i morgon när jag dyker upp. Hoppas ju givetvis på ett mirakel! Nej, men lite extra lyster och plumpad hy då jag valde en återfuktande mask.

Jag älskar såna här teknikprylar, speciellt när det kommer till skönhet. Inte nog med att det blir väldigt lättillgängligt, utan också bekvämt! Hur mycket jag än älskar att gå och bli ompysslad så är det skönt att kunna göra det hemma.

Och förresten… det här blir lite som en #söndagsmasken, fast på en måndag. Sorry för det. Nästa söndagsmask blir på en söndag.

Vad tror ni? Kommer vi att få se fler hemmabehandlingar framöver?

2 kommentarer

Sandra 30 januari, 2018 - 07:01

Åh jag är ju också prylnörd, tyvärr säger min plånbok, jippie säger hjärnan 🙂 Hade nästan varit lite roligare om den kändes lite, en aning ström liksom, haha 🙂

Malin 30 januari, 2018 - 07:48

Ja eller hur, lite pirr hade man nästan velat ha 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer