Smooth Sugars – Sockerskrubbar från L’Oréal Paris

av Malin
138 visningar

Först ut i havet av nyheter från Daisy Beauty Expo är Smooth Sugars, tre stycken mekaniska sockerskrubbar från L’Oréal med olika fokus med doft av kiwi, choklad och druvor.

Alla skrubbar innehåller tre olika sockerarter; brunt, ljust och vitt i olika baser beroende på vilket resultat du vill ha. L’Oréal rekommenderar att applicera skrubbarna med rena torra fingrar på torr hud, tillsätta lite varmt vatten och försiktigt massera i cirkulära rörelser. När sockret smält, skölj av med varmt vatten.

Jag vill bara lyfta ett varningens finger att man alltid bör vara försiktig med mekaniska skrubbar så att man inte förstör huden. Mekaniska skrubbar ska endast lätt masseras in eftersom huden i ansiktet är tunn. Tänk att ansiktet är en uppblåst ballong som går sönder om du skrubbar för hårt. Kom också ihåg att inte skrubba för ofta!

l'oréal paris smooth sugars
l'oréal paris smooth sugars
L’Oréal Paris Smooth Sugars Clearing Scrub, 129 SEK

En extra rivig skrubb tack vare kiwikärnorna tillsammans med basen av en lätt gel och socker. Den här skrubben innehåller också essentiella oljor från citrongräs och pepparmynta för lugnande och rengörande egenskaper.

l'oréal paris smooth sugars
l'oréal paris smooth sugars
L’Oréal Paris Smooth Sugars Caring Scrub, 129 SEK

Caring Scrub är en lite mildare skrubb med lätt exfolierande effekt. Här hittar vi både kakaosmör och kokosnötolja, men också aprikoskärnolja, bivax, och rosmarin tillsammans med de tre sockerarterna. Den här skrubben har en superhärlig doft av choklad – nästan så god att man vill äta upp den.

l'oréal paris smooth sugars
l'oréal paris smooth sugars
L’Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub, 129 SEK

Något mellanting mellan ovannämnda skrubbar med de tre sockerarterna tillsammans med acaipulver. Dessutom innehåller den monoiolja som är återfuktande och vårdande, tillsammans med rosmarin, spanskpeppar, solros-, kokospalm- och druvkärnolja.

l'oréal paris smooth sugars

Vad jag gillar med dessa är… INGEN ALKOHOL, hallelujah! Dock en del parfymämnen, men jag upplever att det funkar så länge produkten inte ska ligga på huden en längre tid. Vad jag inte gillar är att de kommer i burk – jag hade nog hellre velat ha dem i tub.

Men i övrigt ser dem jättefina ut och känns härliga på huden, doftar underbart! Jag har i flera dagars tid funderat på vilken av dessa jag gillar bäst, men jag kan helt enkelt inte välja. Jag måste gå och skrubba ansiktet nu!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy