Peppar för Daisy Beauty Expo!

av Malin
46 visningar 1 Minuter läsning

Äntligen är det dags för Daisy Beauty Expo! Jag har sett fram emot det här så länge, varför? Jo, för att januari har alltid varit en månad där inspirationen och orken tryter för mig som ni kanske märkt… Så att få mingla med företag, journalister, bloggare och kära kära vänner gör så mycket för själen.

Idag är det föreläsningar på eftermiddagen, som jag tyvärr missar då jag måste jobba, men ikväll är det middagsmingel och jag ska möta upp mina älskade tjejer Alexandra, Jannike och Emma. Givetvis fattas min älskade Emilie ikväll, men hon kommer i morgon till själva utställningen, yaaay!

En del av L’Oréals utställning förra året.

Jag tar givetvis med mig kameran i morgon också och rapporterar på söndag. Tills vidare kan ni följa hela mässan under hashtaggen #daisybeautyexpo på Instagram.

Ha en fin helg!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer