Sista minuten-julklappstips från Sephora!

av Malin
241 visningar

I år har vi kommit överens om att vi inte ska köpa några julklappar. Eller… ja, jag önskar mig ingenting mer än en lugn och fin jul samt att jag lovat mamma att vi ska åka utomlands i vår istället. Men jag blir sugen på alla fina kit som tas fram varje jul och i år har jag snöat in på Sephoras julkit.

Sephora har i år tagit fram massor av härliga kit med sina egna produkter, både till den som älskar smink, har problem med finnar och pormaskar, gillar ansiktsmasker, har skägg eller gillar att bada. Alla behöver vi lite egenvårdstid ibland, oavsett om det tar 2 minuter eller flera timmar.

sephora julkit 2017 wonderland gift kitsephora julkit 2017 wonderland gift set
Sephora Wonderland Gift Set, 175 SEK

Ett kit med en duschblomma, bad- & duschgel och handtvål. Ett perfekt, vårdande team som tar hand om kroppen i vinter med doft av Cotton Flower (bomullsblomma). Dusch-/badgelén och handtvålen innehåller även glitter (ej plast) som smälter vid kontakt med vatten.

sephora julkit 2017 wonderland gift kit
sephora julkit 2017 wonderland gift kit
sephora julkit 2017 wonderland gift kit

SEPHORA JULKIT 2017

Och vad är julklappar utan julrim? Här bjuder jag på både sista minuten-klapptips från Sephora med tillhörande julrim. Feel free att kapa dem rakt av!

sephora julkit 2017

La Piñata, 350 SEK

Fylld med skönhetsgodsaker. Denna piñata döljer (men vi döljer inget) inte mindre än 10 små, små… läppmasker, Fingertip Eyeliner, mascara, cream lip stain, en duschcreme med doft av bomullsblomma, badbomb, nattmask med doft av lotus, hårsnodd, ögonmask och en minipoleringsfil. Med denna slår Sephora på stort!

Mask me All Over Mask Kit, 285 SEK

7 masker för topp till tå som vårdar i 360°! Sovmask med kokosnöt för håret, ansiktsmask med alger, ögonmask med grönt te, läppmask med ros, porplåster med kol, handmask med aleo vera och slutligen en fotmask med lavendel. Ingen del av kroppen ska glömmas bort.

Lovely Hands Set, 125 SEK

Eftersom vintern går hårt åt händerna pysslas de om med detta set som består av en återanvändningsbar värmekudde, handmask och återfuktande handkräm. En välgörande, stärkande trio.

sephora julkit 2017

Men’s Kit Perfect Beard, 230 SEK

Presentkittet med mjukgörande skäggvård, träkam och sax som formar mustascher, skägg, getskägg, polisonger, pipskägg och kindskägg. Kan det bli bättre?

2 Set Foundationsvampar, 175 SEK

Fantastiska sminksvampar som möjliggör en enkel applicering av foundation utan att kladda. Att de dessutom kommer i form av små tuffa snögubbar tar upplevelsen till en än högre nivå!

Detox My Skin!, 235 SEK

När huden skriker hjälp, tryck på återställningsknappen med denna kombination av 5 vårdande produkter berikade med aktiva avgiftande ingredienser (kol, lera och alger). Ansiktsvatten med kol för ren hud, tvättsvamp av konjak för att sudda bort alla orenheter, algmask för ögonen, lermask för ansiktet och ett renande pormaskplåster för näsan. En perfekt blandning för ordentlig rengöring i skönhetens tecken.

Maxi Wonderland Gift Set, 300 SEK

Skapa en supermysig stämning med detta badset som är årets samlingsobjekt i begränsad upplaga. Bad- och duschgel, krämig kroppslotion, återfuktande handkräm och ljuvligt doftande tvål.

Är du klar med julklappshandlingen? .

2 kommentarer

Sandra 18 december, 2017 - 07:31

Åh! Jag får lön på torsdag! Så då hinner jag nog inte beställa nåt 🙁 Det är som det är! Vissa år så kommer inte tomten, haha! Annars var det väldigt fina boxar!

Malin 19 december, 2017 - 06:33

De har säkert mellandagsrea också

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy