Masterclass med NYX

av Malin
118 visningar 4 Minuter läsning

I torsdags var jag på masterclass med NYX Professional Makeup. Nu när vi börjar närma oss december var det givetvis jultema med julmusik, julmust, glögg och sist men inte minst… julkalendrar!

Självklart presenterades det det nyheter samt samarbetet mellan NYX och Felicia Aveklew som gjort en jullook med sin alldeles egna palett. Till förfogande stod även den stora inspirationen Ida Ekman som demonstrerade julloken på Felicia.

nyx masterclass november 2017Har ni testat NYX Total Control Drop Foundation? Alltså, den är grym!

nyx masterclass november 2017Holiday season… vilket innebär glitter!

nyx masterclass november 2017 nyx masterclass november 2017 nyx masterclass november 2017Felicia fick den varma looken hon skapat tillsammans med NYX, tillsammans med en festlig glitterläpp.

nyx masterclass november 2017 nyx masterclass november 2017Har ni också sett deras superhärliga Vaults med massor av lippies? OMG! En ny lippie varje dag i mer än en månad! Vill ni att jag visar?

Jag fick lite andnöd när vi fick varsin Lippie Countdown-kalender ♥

nyx masterclass november 2017Vi fick också önska oss något från NYX… Hoppas att tomten tycker jag varit snäll!

nyx masterclass november 2017Det fanns en pepparkaksstation där vi fick dekorera våra egna pepparkaemunnar.

nyx masterclass november 2017Min kaoskreation ser ni längst till höger i bild. Vi har också Camillas, Helenas och Lindas. Det var svårare än vad jag trodde.

nyx masterclass november 2017Så mysigt! Och det ska bli så kul att visa er julprodukterna, som för övrigt är Limited Edition, så vill ni ha tag på bl a. Felicias Stockholm-palett, Elements-paletterna och Lippie Vaults.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer