Maybelline Tattoo Brow Peel-Off Tint

av Malin
108 visningar

Jag tror vi alla vid det här laget sett att Maybelline hakat på den koreanska trenden med tinted-makeup. Alltså sminkprodukter som ska ge en mer långvarig effekt än bara över dagen/kvällen. Tattoo Brow är en sådan produkt som du kan välja att få ett resultat upp till 3 dagar.

Maybelline Tattoo Brow Peel-Off Tint, 159 SEK

En semipermanent bryngel som torkar, ger i från sig färg som kan sitta upp till 3 dagar beroende på hur länge du låter produkten sitta på innan du drar av den. Låter du färgen sitta på i 20 minuter sitter färgen i ungefär en dag, låter du den däremot sitta i 2 timmar kan färgen sitta i 3 dagar. Färgen sitter givetvis bättre om du är försiktig med rengöring just runt brynen. Formulan är berikad med bidrottninggelé och aloe vera för en vårdande effekt. Kommer i 3 nyanser; Light Brown, Medium Brown och Dark Brown.

maybelline new york tattoo brow peel-off tint review recension
Resultat, här har jag alltså inget annat än Tattoo Brow i brynen

Jag applicerar medvetet inte produkten i början av brynen då jag gillar en fadad look. Tycker även att det är en enkel produkt att använda och det går att fylla i om det blir ojämnt. Men jag har lyckats varje gång faktiskt. Dessutom hjälper en liten snedskuren pensel väldigt mycket för precisionen då jag tycker den inbyggda applikatorn är lite klumpig eftersom den är rund. Gällande färgen upplever jag att alla nyanser har en hint av rött – vilket är lite synd om man vill ha ett kallare/askigare resultat.

En del av mina bloggkollegor tycker att det är en onödig produkt eftersom man bara kan färga brynen som vanligt eftersom det går på bara någon minut, men för mig gör det ingenting om en produkt är ”långsam”. Jag tar gärna en ledig morgon eller förmiddag med denna på brynen var tredje dag om jag slipper fylla i brynen varje dag.

Har du testat Maybellines Tattoo Brow? Vad tycker du om den?

Skriv en kommentar

16 − 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy