Fler läppswatches av IsaDora Liquid Lip Cream

av Malin
144 visningar

Här kommer fler härliga läppswatches av IsaDoras Liquid Lip Cream. Förutom de LLC som lanserades till höstkollektionen Autumn Legens lanserades det också nyanser som ingår i det permanenta sortimentet.

Klicka här om du vill se de tidigare swatchbilderna.


Tack och lov för tidsinställda inlägg, annars hade ni inte fått några inlägg alls under veckan! Jag har nämligen legat 3 dagar i migrän (plus den fantastiska gåvan av mensvärk från helvetet). Förutom migränmedicin så är endast vila ordinationen. Så jag har legat i sängen, alternativt gått upp på toa som en zombie och har mer eller mindre velat slita av huvudet från kroppen.

IsaDora Liquid Lip Cream swatches

Min favorit är nog Rose Rush, en härligt dov rosa ton, lite MLBB (my lips but better) en kylig höstdag. Ser du någon nyans som du skulle vilja testa?

Har du testat Liquid Lip Cream från IsaDora?

1 kommentar

Jeanette 4 november, 2017 - 14:04

Nej jag har aldrig testat dom men är väldigt nyfiken då dom ser så krämiga och härliga på läpparna. Jag har gått från att bara ha matta läppar men ochså snustorra läppar för jag kan inte hitta någon som inte suger ut all fukt från mina stackars läppar. Creamy for the win!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy