Master Class Range från Maybelline

av Malin
174 visningar

Maybelline NY har nyligen lanserat en helt ny serie av makeupprodukter, Maybelline Master Class, med vad Maybelline sjävla beskriver som “the next level makeup” inom ansikts- & läpprodukter.

Makeupserien säljs exklusivt på H&M.

maybelline master class
Maybelline Master Prime, 119 SEK

Fem stycken primers för olika hudtyper och tillstånd! Master Prime är vattenbaserade och oljefria. Använd enskilt eller applicera flera för olika behov eller effekter.

Master Prime Hydrating, En återfuktande primer med hyaluronsyra för maximal återfuktning.
Master Prime Anti-Redness
, En primer med gröna neutraliserande pigment för att dämpa rodnad.
Master Prime Anti-Dullness, En gultonad primer med uppljusande pigment för trött och glåmig hy.
Master Prime Illuminating, En lätt rosatonad primer med ljusreflekterande pigment som ger glow.
Master Prime Pore Minimizer, En primer med silikon och talk för att minimera porernas utseende.

Jag är så såld på Hydrating-primern! Den är superhärlig och återfuktande. Nu på hösten och under vintern blir jag så torr på vid näsan och hakan men håller mig (tillsammans med bra hudvård) återfuktad hela dagen.

maybelline master class

Master prime Hydrating, Master Prime Anti-Redness

maybelline master classmaybelline master class
Maybelline Master Camo, 119 SEK

Färgkorrigering är enkelt med Master Camo Color Correcting Pen! Välj mellan sex nyanser som fokuserar på gråaktighet, rödhet och mörka cirklar. Applicera pennan på utvalda områden för att jämna ut hudtonen.

Grön, Korrigerar röda nyanser och passar alla hudtoner.
Blå, Neutraliserar glåmighet och passar ljusare hudtoner.
Rosa, Ljusar upp trött hy och passar ljusa hudtoner.
Gul, Ljusar upp trött hy och passar ljusa till medium hudtoner.
Aprikos, Neutraliserar mörka ringar och passar ljusa till medium hudtoner.
Röd, Neutraliserar mörka ringar och passar mörka hudtoner.

Jag har använt den blåa till och från, men inte riktigt fått in den i min sminkrutin då jag ofta tycker att en bra uppljusande concealer räcker. Den gula har jag inte riktigt vågat mig på än.

maybelline master class
Maybelline Master Conceal, 89 SEK

En krämigt flytande concealer med ultra-koncentrerade pigment för effektiv täckning. Välj mellan tre nyanser (Fair, Light/Medium, Medium) och låt Master Conceal effektivt dölja mörka ringar och ojämnheter.

Här har vi en bra budgetconcealer! Den är krämig, har bra pigment och täcker bra utan att kännas kakig. Den håller hela dagen utan att lägga sig i de små linjerna, med hjälp av ett bra puder. I like!

maybelline master class

Maybelline Master Conceal – Fair

maybelline master class
maybelline master class
Maybelline Master Fix – Banana, 119 SEK

Använd Master Fix Baking Powder är ett finmalt puder med gula pigment för att ljusa upp och sätta concealern under ögonen. Använd för sk. Baking genom att applicera concealer, återfukta en makeupsvamp och tryck dit pudret och låt baka i någon minut för att sedan borsta bort överflödet.

Detta är nog tyvärr den produkten jag inte hunnit testa än. Det är tydligen basprodukternas tid nu och jag har så mycket foundations, concealers och puder att testa så att jag snart måste börja sminka både armar och ben…

maybelline master class
I läppkategorin kommer det både lättapplicerande läppfärger, läppennor och pigmenterade gloss med lackliknande glans.

maybelline master class
Maybelline Vivid Hot Lacquer, 99 SEK

Vivid Hot Lacquer är läppglans med lackerad glans för ett ultra-skinande resultat. Kräver endast ett drag med den generösa applikatorn och har en mjuk textur som lätt smälter in på dina läppar. Kommer i 8 nyanser.

Det har ju redan varit Halloween, men vill ni ha en perfekt blodnyans bör ni blanda den rödrosa 72 Classic och den lila 82 Slay It! Har ni sett “Världens enklaste Halloweensminkning” så har ni sett dem in action. De är ganska tunna i konsistensen som gör dem lite svårapplicerade, men lätta att återapplicera och bygga upp. 60 Tease är en riktigt osmickrande nyans då jag mest bara ser sjuk ut (bildbevisen är raderade).

Jag hade gärna skippat de 3 beiga nyanserna och istället satsat på att ta in den riktigt snygga mörkröda nyansen Retro, den gammelrosa Too Cute och den superheta turkosblå Major som är de 3 nyanserna som didn’t make the cut till Sverige…

maybelline master class

Vivid Hot Lacquer 60 Tease, 72 Classic, 82 Slay it

maybelline master class
maybelline master class
Maybelline Color Drama Intense Lip Paint, 79 SEK

Låt dina läppar sticka ut med Color Drama Intense Lip Paint, intensiv läppfärg med hög pigmentering. Applicera ett lager av färg på dina läppar med läppfärgens precisions-tip. Lägg till ett andra lager för mer intensitet. Kommer i 5 nyanser.

Väldigt fina färger men beroende på nyans olika lätta/svåra att applicera och att få jämna. Jag har gillat att bara klutta ut en liten klutt på fingret och dutta på läpparna för subtil färg. Vamped Up som är den snyggaste färgen är den svåraste att få jämn – men jag kan rekommendera att köra duttmetoden.

maybelline master class

Color Drama 120 Fight me Fuchsia, 520 Red-dy or Not, 370 Vamped Up

maybelline master class
maybelline master class
Maybelline Color Sensational Precision Lip Liner, 69 SEK

Skapa de idealiska läpparna med Color Sensational Precision Lip Liner som ger dig definierade läppar. Markera din naturliga läpplinje med läppennan. Kommer i 7 nyanser.

Alltså, helt vanliga läppennor egentligen. Kommer i rosa, röda, plommon och bruna nyanser. Gillar verkligen 547 Pleasure me red som är en riktigt snygg röd nyans. Den är enkel att applicera och sitter snyggt på.

maybelline master class

Color Sensational Precision Lip Liner – 547 Pleasure me red

Har du testat någon av produkterna i Maybellines nya Master Class Range?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy