IsaDora Perfect Eyes Singelögonskuggor

av Malin
426 visningar

IsaDora fortsätter att hotta upp sitt sortiment (jag har massor att visa er!) och först ut är ett gäng nya singelögonskuggor.

isadora perfect eyes single eyeshadows singelögonskuggor
IsaDora Perfect Eyes Single Eyeshadows, 89 SEK /st

IsaDora har nu lanserat sina nya singelögonskuggor Perfect Eyes som kommer i fyra olika texturer; Pearl, Matt, Glitter och Chrome. Hittills har 16 nyanser släppts ide olika texturerna med både neturala, men också en del vågade nyanser. Förpackningen består av en plasthylsa med magnetlock, hallelujah! Vet ni hur många gånger jag brutit av mina naglar p g a. en trögt snäpplock?

Hur skuggorna presterar och huruvida lättblandade de är beror lite på textur. De skimriga nyanserna är så krämiga och nästan smöriga i sin textur medan de matta är lite torrare, än dock inte helt omöjliga att få snygga. De matta mörka nyanserna är i det torraste laget, typ Night Vision och Black Galaxy. Jag brukar gå till det med ögonskugga, men what a mess! Burgundy Red, Bohemian och Golden Glow är mina favoritnyanser av de jag testat! Enkla att applicera och blanda. Just med dessa känns det som att de har inspirerats av sina nya rivaler Nabla. Liknande färger och texturer.

Slutsatsen är att det är svårt att göra bra ögonskuggor i alla texturer och former, vissa blir bra och vissa blir mindre bra. Främst handlar det om pigmenten och hur de går att mala och hur de gifter sig med bindemedlet osv. Sen har jag fått lära mig att kalla pigment är svårare att jobba med än varma. Why? Kemilektion om detta hos Pretty Scientific tack!


Fråga mig inte varför IsaDora fortsätter att blanda engelska och svenska, helt ologiskt. Det hade ju dock varit snyggare om allt matt hette “matte”, eftersom allt annat är på engelska.

Något jag heller inte kan förstå är varför makeupföretag envisas med att göra singelprodukter som man inte kan “ploppa ut” för att bygga egna paletter. Mindre lim och bättre för miljön tänker jag också. Ibland vill jag bara ha med mig en eller två skuggor om jag har limiterat med plats i necessären, men ibland vill man ha med flera och där orkar jag inte ta med flera singelskuggor utan letar mig efter en palett. IsaDora, tips tips!

isadora perfect eyes single eyeshadows singelögonskuggor

 Burgundy Red, Black Galaxy, Golden Glow

isadora perfect eyes single eyeshadows singelögonskuggor

Bohemian, Burgundy Red, Black Galaxy, Golden Glow

isadora perfect eyes single eyeshadows singelögonskuggor

Glossy Diamonds, Perfect Pink, Aubergine
Golden Glow, Bohemian, Burgundy Red
Silver Chrome, Night Vision, Black Galaxy

Har du testat IsaDoras nya Perfect Eyes singelögonskuggor?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy