FauxMink Lookbook från Ardell

av Malin
138 visningar 2 Minuter läsning

Har ni sett Ardells senaste fransstilar? FauxMink är några av deras senaste tillskott som ska se ut som många av de fina minkfransarna som finns på marknaden, men består av syntenthår.

ardell fauxmink lookbook

Vet ni? Hade jag orkat hade jag nog haft lösfransar på mig varje dag, men när man går upp innan kl. 05 ungefär varje vardag är i alla fall jag för trött för att göra något med mitt ansikte över huvudtaget…

ardell fauxmink lookbook
ardell fauxmink lookbook

Jag gillar spretiga och lite mer “verklighetstrogna” fransar än de som är som slutar så abrupt, det blir så uppenbart att det är lösfransar då. Dessa faller mig i smaken helt och hållet! Mina favoritstilar är 812, 816, 817 och 811. Och bra pris! Med tanke på att du får 8 stycken franspar för under 500 kronor som styckvis hade kostat strax under 800 kronor. Kanske något att lägga under granen till fransälskaren?

Ardell FauxMink Lookbook finns på addbeauty.se och kostar 495 SEK.

Har du testat någon av Ardells nya fransstilar FauxMink?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer