#Söndagsmasken: Dr. Jart+ Dermask Intra Jet Firming Solution Mask

av Malin
67 visningar 2 Minuter läsning

Det har varit mycket nu, men äntligen är #söndagsmasken tillbaka! Förra helgen var jag ju i Rom och hade inte riktigt haft tid att tidsinställa några inlägg till er… och helgen innan det var vi och hälsade på i fjällen och helgen innan det höll jag på med min Lady Forest-look, hela helgen. Har haft fullt upp kan man säga!

dr. jart+ dermask intra jet firming solution maskDr. Jart+ Dermask Intra Jet Firming Solution Mask, 70 SEK

Idag tänkte jag bjuda på en arkmask från Dr. Jart+ som jag köpte på Sephora i Rom. Inte nog med att jag var världens sämsta beautyshoppare i London (inlägg kommer!) så var jag nog ännu sämre i Rom. Två arkmasker till mig och en handkräm till sambon, ärligt… vilket skämt! Men det kan också bero på att jag haft ungefär 2 ICA-kassar här hemma som stått och väntat på att bli fotat och arkiverat på rätt ställen… jaja, nog om det!

Masken är av cellulosagel som känner av kroppsvärmen och frigör sina ingredienser som ska förbättra hudens elasticitet och göra den fastare. Den innehåller bland annat Koenzym Q10 som kombinerar antioxidativa egenskaper för att förbättra hudens elasticitet och neutralisera skadliga fria radikaler samt Betaglukan, som är utvunna ur jäst och medicinalsvamp, minskar synligheten av rynkor och linjer. Den innehåller också Glycerin, Karragentång, Allantoin och Dipotassium Glycyrrhizate. Alla dessa ingredienser är fuktgivare eller fuktbevarare.

Den kommer i två delar vilket gör passformen mycket bättre, men sen kan jag ju inte rå för att jag är skev och alla arkmasker sitter konstigt på mig vid ögonen och näsan. I detta fall tror jag att maskens övre del åkt upp, men i övrigt gillar jag den. Vid något tillfälle när jag hade på mig den gick jag ut med soporna och den kylde då rejält, men blev genast varm igen när jag gick in.

Känner mig rejält återfuktad och mysig efteråt, dock kan jag inte säga att jag känner mig speciellt “upplyft”, men det spelar mindre roll när den är skön.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer