I morgon åker jag till Rom med Daisy Beauty, ett gäng sköna journalister och influencers. Det ska bli så kul! Och jag lovar att lapa den sista solen åt er alla.

Jag har idag pluggat lite Italienska för att kunna beställa mig ”alcune tapas e un bicchiere di vino rosso, per favore!” typ. Jag har alltid drömt om att åka till Italien då jag älskar språket, maten och vinet. Ska verkligen försöka liveuppdatera lite via Instagram Stories och Snapchat (molkan.se). I annat fall kommer det definitivt upp på bloggen lite senare ♥

Ha en fin helg!

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

är det nya smink kollektioner ni får kolla på då? 🙂 är rom sminkets mecka som paris har fashion week?

Svara

Det är lite allt möjligt. Några märken följer med och presenterar nyheter, men det är också en chans för influencers att knyta kontakter med både varandra och märkena En sån här resa ger så mycket ny energi och inspiration inför den mörka och kalla vintern

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.