Det har verkligen inte varit en rolig period för bloggen, men jag har varit som inne i en bubbla. Ni vet ju hur det är, ibland vill en så mycket samtidigt som en inte varken hinner eller orkar. Jag jobbar, sover och jobbar ännu mer just nu, samtidigt som jag försöker umgås med min sambo och få sitta ner i 5 minuter.

Och sen kommer den här tiden på året, sedan förra hösten, vara väldigt jobbig för mig då en mycket betydelsefull person försvann från oss, nästa vecka är det ett år sedan. Jag blir fortfarande väldigt emotionell och ledsen när jag tänker på det och den dagen.

Så nu vet ni var jag håller hus ❤️

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Svara

Många kramar från mammi <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.