Adventskalendrar för skönhetsnörden 2017

av Malin
218 visningar

Hörrni! Nu är det mindre än 3 månader kvar till jul och jag har fått hem min första skönhetskalender… Den här typen av kalendrar har fullkomligt exploderat och ungefär ALLA företag och återförsäljare har nu hakat på trenden – vilket är kul eftersom de finns i alla prisklasser och nischade för alla möjliga nördar.

HotBeautyHealth.com har tipsat om hela 44 skönhetskalendrar som ni kan spana in. Tyvärr finns  det en del som inte kommer att säljas i Sverige, men här kommer tips på de du kommer att kunna köpa här.  Infogar jag inte pris- eller lanseringsinfo eller länkar så är det för att det helt enkelt inte finns någon information, men uppdateras när det finns tillgängligt!


Advent Calendar 2017 The Body Shop

The Body Shop har som vanligt tre stycken olika kalendrar i lite olika prisklasser. 24 Days Of Beauty Advent Calendar (lila) kostar 495 SEK och har ett värde av 1100 SEK. 25 Days Deluxe Advent Calendar (grön) kostar 795 SEK och har ett värde av 1560 SEK. 25 Days Ultimate Advent Calendar (röd) kostar 1195 SEK och har ett värde av 2835 SEK.

Dessutom släpper TBS också som vanligt härliga julgåvor som i år är inspirerade av ex. brädspel och frågesport. Gillar du inte jul- eller adventskalendrar kanske en nyårskalender kanske passar bättre? Countdown to New Year kostar 495 SEK och innehåller 8 luckor (alltså 25:e dec till 1:a jan).

Advent Calendar 2017 Rituals

Rituals släpper i år två stycken olika kalendrar, båda i formar av granar. Exclusive Advent Calendar (grön) kostar 650 SEK och har ett värde av 1250 SEK och Deluxe Advent Calendar (guld) kostar 875 SEK och är värd 1540 SEK.

Jag är väldigt nöjd med Rituals kalender förra året. Mycket nytt som jag inte testat tidigare och bra resestorlekar! Var ju tidigare i höstas och kikade på dessa under ett event och jag kan berätta att den guldiga varianten ligger högt upp på min inköpslista, jag hoppas att det är lite mer blandade produkter så jag kan köpa denna till både mig och sambon. Hur fin är den inte med de små söta paketen som hänger från den och lucka nummer 24 som är stjärnan?

Advent Calendar 2017 Eleven

För första gången släpper eleven.se en adventskalender. Eleven Christmas Calendar 2017 kostar 1495 SEK och har ett värde på hela 5000 SEK! De har ju väldigt många bra varumärken så det kan vara så att jag har skrivit upp mig på bevakningslistan, för den lanseras i oktober nån gång. Med märken som bl a. Lancôme, Sigma, Sensai, YSL, GUCCI och Balmain. Sounds good?

Jag hoppas att denna har en bra blandning mellan hudvård och smink. För hur mycket jag älskar hudvård och blivit väldigt mycket hudvårdsnörd så ligger ju smink fortfarande väldigt varmt om hjärtat. Vad tror ni om den här? Jag är bra sugen!

Advent Calendar 2017 Lookfantastic

Alltså kan vi bara ta ett moment och titta på den här kalendern? Så. bra.

Lookfantastic har överträffat sig själva i förpackningsdesign! Älskar Alice i Underlandet och jag har tidigare hört så mycket bra om deras adventskalendrar med mycket bra innehåll. Den här skönheten kostar 1100 SEK och innehåller 9 fullstora produkter, 16 deluxeprover och 19 exklusiva överraskningar till ett värde av 3120 SEK.

Jag har tidigare försökt få tag i föregående års kalendrar, men har inte känt att jag haft råd eller jobbat under tiderna närde släppts så jag har aldrig lyckats haffa någon. Men nu har jag faktiskt förbeställt en.

Advent Calendar 2017 Sephora

Sephoras adventskalender heter Winter Wonderland och kommer att kosta 475 SEK och innehåller blandat med Sephoras egna hudvårdsprodukter och smink. Jag har tyvärr inte mer information om den än så, vad den är värd eller när den släpps osv. Men uppdaterar inlägget asap ♥

Ett riktigt bra pris om ni frågar mig. Och så fin! Jag är definitivt sugen. 

Advent Calendar 2017 Yves Rocher


Gillar du fullsize-produkter så är Yves Rochers kalender något för dig! Yves Rocher adventskalender 2017 levereras i form av 24 st små tygpåsar med produkter i. Kostar 799 SEK med ett värde av 2112 SEK. Sista beställningsdatum för att få kalendern till den 30 november är den 24 november.

Advent Calendar 2017 NYX

Gillar du läppisar är NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lippie Countdown definitivt något för dig! Minisar av NYX fantastiska läpp-produkter. Priset ligger på 649 SEK och lanseras i november.

Advent Calendar 2017 Skincity

Till sist måste jag ju bara tipsa om Skincitys adventskalender! The Skincare Calendar är fylld med härliga premiumprover från Skincitys märken. Den lanseras 27:e oktober och kommer att kosta 1199 SEK med ett värde av 3420 SEK.

Inte helt opartiskt måste jag ju säga att det är en av de finaste kalendrarna jag sett i år! Och trots att jag jobbar där har jag ännu inte sett vad den innehåller, så det blir en överraskning för mig med 🙂


Jag tror jag har någon sjukdom med att känna tillfredställelse med att öppna luckor och paket? Men i år har jag faktiskt inte önskat mig något i julklapp (ännu i alla fall) så då kan jag ju lika gärna öppna skönhetskalendrar hela december för att stå ut med kylan och mörkret?

Har du spanat in någon kalender eller har du redan köpt någon?

8 kommentarer

Alexandra 11 oktober, 2017 - 21:59

Har redan öppnat min kalender ifrån TBS. Hade förbeställt Lookfantastics men avbokade i samma veva som inbjudan till DB så kalendern blev till flygbiljetter Kalmar – Stockholm. Jag är dock väldigt sugen på Elevens och inte minst Skincitys som jag inte fått tag på de två senaste åren. Kommer väl inte lyckas i år heller eftersom jag lär jobba när den släpps haha.

Jessica 12 oktober, 2017 - 09:18

Jag är kär i flera av de här som du vet. Däremot fick jag Sephoras igår och för mig fick den inte plats på topplistan då det är flera luckor med krimskrams. Det blir lite för plåttrigt och pluttigt även om priset är bra. Men Sephora kommer att ha så fina julklappar med samma tema som på kalendern (glitter, rävar, snö och rosa), värt att kolla in tycker jag. Bl a en supersöt liten necessär med rävöron (just djuröron verkar ju vara grejen i år med tanke på Body Shops hårband) och ett litet handkit med en jättefin lite värmepåse, du vet en sådan som man kan värma igen och igen. Med mera.

Malin 12 oktober, 2017 - 12:59

Åh vad synd! Hade verkligen hoppats på den. Men då ska jag spana in julklapparna istället 🙂

Eve 14 oktober, 2017 - 14:28

Hej Malin! Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om fotografering av sminkprodukter och hur då får till det så bra? Använder du enbart naturligt dagsljus eller har du studioljus till din hjälp? Mina bilder blir aldrig sådär skarpa och klara, och jag misstänker att det är för jag har så otroligt lite dagsljus att leka med. Vill köpa props och tillbehör för att skapa en “ministudio” men vet inte ens var jag ska börja!

Skulle du inte kunna introducera oss till det du använder för att få så bra, tydliga bilder (ex http://molkan.se/2015/03/04/review-isadora-volume-lash-styler/)

Malin 15 oktober, 2017 - 10:16

Hej Eve,

Jag har skrivit en del om just produktfotografering, så här kommer länkarna till de inläggen:
Stora inlägget om fotografi
Frågelåda: Allt om kameror osv.
Hur jag får korrekta färger i mina bilder
Fototips: Att ta en bra bild – Del 1
Fototips: Att ta en bra bild – Del 2
Redigering i Camera RAW

Vill du ha startkit för just produktfotografering finns det små ljusboxar:
Ljustält för produktfotografering

Just nu (tills det blir för mörkt för att använda dagsljus… november-februari är bloggdöden) använder jag mig bara av fönsterljus 🙂 Och manuella inställningar på kameran är ett måste.

Börja med att läsa inläggen och har du fler frågor sen så ska jag definitivt försöka svara på dem!
Kram

Daniella 17 oktober, 2017 - 11:28

Jag kommer köpa Lookfantastics kalender, vill dessutom spara själva kalendern som sminkförvaring senare, den är som en liten byrå nu <3 sen kommer jag nog köpa någon av body shops med.

Malin 17 oktober, 2017 - 19:22

I know, hämtade ut min LF-kalender igår. Den är såååå fin

Sara 27 oktober, 2017 - 13:34

Köpte Lookfantastic Advent Calendar idag och är så nöjd! Ser så fram emot när jag får den och kan öppna den i December 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy