The Body Shop Vanilla Pumpkin – årets Halloweendoft!

av Malin
144 visningar

I år har The Body Shop lanserat en special edition-doft till Halloween, nämligen Vanilla Pumpkin. Serien består av 4 produkter i begränsad upplaga. Jag har fått hem två av produkterna som jag tänkte att vi skulle kika lite närmare på idag.

the body shop vanilla pumpkin halloweenThe Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream, 50 SEK

En liten och nätt handkräm med doft av just vanilj och pumpa tillsammans med inslag av tonkabönor, hasselnöt och lönnsirap, med återfuktande sheasmör från Ghana. Perfekt att ha i handväskan nu när det börjar bli kallt!

the body shop vanilla pumpkin halloweenThe Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter, 185 SEK

I samma Halloweenanda kommer även ikoniska body butter i Vanilla Pumpkin-doft. Det här kroppssmöret tillhör bland de som är lite hårdare i konsistensen. Ett rikt och härligt kroppssmör som alltid från TBS, sjukt bra återfuktare så här när kylan gör sig påmind.

I serien ingår också en Shimmer Mist, 125 SEK och en Shower Gel, 70 SEK.


Till doften påminner den här serien lite om någon slags vit lera med vanilj? Tyvärr känner jag inte så mycket pumpadoft över huvudtaget. Kan inte minnas heller att det doftar så mycket i verkligheten.. Sen har jag såååå svårt för färgen orange, som tyvärr präglas av hela Halloweenjippot. Älskar Halloween, men varken pumpa eller färgen oranget.

Äsch vad jag känner mig som en tråkig gammal kärring nu. Men de här produkterna är verkligen inte för mig. I’m longing for Christmas… för i år kommer två av mina favoritdofter tillbaka!

.

2 kommentarer

Emma Engström 10 oktober, 2017 - 07:53

Tråkigt att det inte håller till dina förväntningar! Men ser jag kollektionen kommer jag självklart lukta på den 🙂

Daniella 11 oktober, 2017 - 12:16

Jag är inte mycket för deras hårda body butters men handkrämen kommer jag nog smita förbi och köpa! Använder plasthandskar så mycket i jobbet så handkräm sitter aldrig fel.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy