Uppdaterad bas hos L’Oréal

av Malin
212 visningar

L’Oréal har uppdaterat sitt bassortiment genom att addera nya nyanser till True Match-serien av foundations och concalers. Samt att de uppdaterat förpackning och formula på True Match Minerals och adderat en borste.

OBS! Nu har det varit så där ouppdaterat här igen, men det är mycket på jobbet just nu som tar mycket energi samt att man ska umgås med familj och sånt. Sen har jag ju några Halloweenprojekt i gång som ni kommer få se asap.

l'oréal paris base true match nyheter news
L’Oréal True Match Super-Blendable Foundation, 169 SEK

True Match kommer nu i fler färger! Tidigare har vi bara sett några nyanser av beiget, men t o m. L’Oréal har hajjat att det finns fler hudtoner än 7. Foundationen kommer i 21 färger (33 st i USA) med både kalla, neutrala och varma undertoner. True Match Foundation innehåller ingen olja och heller ingen parfym för att passa så många som möjligt. Jag är färgmatchad med 2.N Vanilla.

L’Oréal True Match Le Correcteur Concealer, 129 SEK

Eftersom informationen jag fått var knapphändig och mitt minne är gjort av teflon så har jag ingen konkret information om concealern, men jag tror även att det lanserats fler nyanser på concealern? Eller? Kan inte hitta fler än 8 nyanser… Men på t ex. Superdrug finns ungefär dubbelt så många. Jag är färgmatchad med 1.N Ivory.

l'oréal paris base true match nyheter news

L’Oréal True Match Minerals Mattifying Powder, 179 SEK

True Match Minerals har fått ny förpackning och dessutom fått en transparent kompis. Ett lätt puder som sätter ditt smink utan att addera mer täckning. Pudret ska ge en matt look. Tyvärr funkar inte det här för mig då det här sätter sig i torra fläckar och ser väldigt torrt och kakigt ut.

l'oréal paris base true match nyheter news

L’Oréal True Match Minerals Skin Improving Foundation, 199 SEK

Jag har tidigare varit ett fan av True Match Minerals med färg för att använda som puder för att sätta min foundation eftersom den ger extra täckning. Den här mineralfoundationen kommer nu i 7 färger, lite lite kan jag tycka – men det är ju ett steg på väg i alla fall. True Match Minerals är en produkt som hängt med länge och jag måste säga att jag gillar nya förpackningen och formuleringen. True Match Minerals innehåller 95% mineraler.

l'oréal paris base true match nyheter news
l'oréal paris base true match nyheter news

L’Oréal True Match Minerals Brush, 149 SEK

Eftersom Minerals fått en ny förpackningsdesign så vill L’Oréal göra det så enkelt som möjligt genom att skapa en tillhörande borste. Och alltså… den här borsten är såå mjuk och go! Tanken är att man ska swirla runt borsten i förpackningen istället för att hälla ut produkt i locket. Inget spill och dräll helt enkelt!

l'oréal paris base true match nyheter news

En bra start på uppdaterade produkter! Jag tycker att L’Oréal har en liten bit till att gå vad gäller nyanser och färger, men det går åt rätt håll i alla fall! Nu är jag ju väldigt väldigt ljus och kan ha svårt att hitta tillräckligt ljusa nyanser också, men det behövs absolut fler mörka nyanser – speciellt gällande concealern och pudren. Men jag gillar formulan och finishen på mig – produkterna håller hela dagen utan att krackelera eller smälta bort, förutom det transparenta pudret som fastnar i minsta lilla torra parti – lite synd.

Har du testat någon av L’Oréals uppdaterade basprodukter?

2 kommentarer

Daniella 8 oktober, 2017 - 21:31

Hur gör du för att beställa från Superdrug till Sverige? Saknar vissa produkter efter mina år i England men får alltid svaret att dom inte skickar hit… Är det för att du är stor-bloggare? x

Malin 8 oktober, 2017 - 22:16

Nej, jag har aldrig beställt därifrån. Har bara handlat där när jag har varit i Storbritannien 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy