Metalliska läppar med IsaDora

av Malin
277 visningar
Inlägget är skrivet i betalt samarbete med IsaDora

Nu i höst släppte IsaDora sina Matt Metallic Liquid Lipsticks. Något som känns helt rätt just nu! Jag gillar att IsaDora är heta på gröten och hänger med i svängarna.

isadora matt metallic liquid lipstick
isadora matt metallic liquid lipstick

80 Gold Digger, 81 Rose Gold, 82 Copper Chrome, 83 Burgundy Bite, 84 Purple Power, 85 Metal Reign

isadora matt metallic liquid lipstick
80 Gold Digger
81 Rose Gold
isadora matt metallic liquid lipstick
82 Copper Chrome
isadora matt metallic liquid lipstick
83 Burgundy Bite
isadora matt metallic liquid lipstick
84 Purple Power
isadora matt metallic liquid lipstick
85 Metal Reign
isadora matt metallic liquid lipstick

De här metalliska läppisarna är verkligen en “Gott och Blandat”-påse. En del riktiga bottennapp och en del riktigt snygga och bra. Hur kan det bli så? Det är verkligen något med just blåa och lila nyanser på skönhetsprodukter som är så svårt att få till.. Jag har testat mycket och oftast är det just lila och blåa pigment som är svårt att få rätt.

Min ena favorit är lite otippat 82 Copper Chrome eftersom den är typ metallisk orange, men den blir så fin på – är lagom ljus/mörk och täcker bra. Min andra favorit är 83 Burgundy Bite, en såååå fin färg! Den är lite svårare att få jämn, men så snygg på!

De två ljusare färgerna 80 Gold Digger och 81 Rose Gold ser lite konstiga ut på mig. Jag tror helt enkelt att de är för ljusa. Det blir lite Idomin-looken på mig. Dock är dessa två de enklaste att få jämna och snygga på läpparna.

De absolut snyggaste nyanserna 84 Purple Power och 85 Metal Reign var så svåra att få jämna. Är läpparna det minsta fuktiga så fastnar inte färgen alls. De torkar och spricker på läpparna och it ain’t pretty. SÅ SYND! För jag ville verkligen tycka om de här nyanserna. Men jag skulle tyvärr aldrig våga få ut med någon av dessa på då jag ibland glömmer bort att ta med mig en spegel. Och jag vet inte ens hur jag skulle kunna rädda dessa om de spruckit så som de gjorde på mig. #wrinklylipproblems

Jag hoppas verkligen att IsaDora jobbar på formulan så att de blir både snygga och hållbara! Pretty please!

Har du testat Matt Metallic Liquid Lipstick? Vad tycker du?

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy