Nya lippies från L’Oréal

av Malin
93 visningar

För ett par veckor sedan var jag på event med L’Oréal där de visade upp höstnyheterna, där bland annat läppisarna som kom i våras har fått nya kompisar.

l'oréal paris lip paint matte nudes

Först ut har vi fyra nya nyanser av Lip Paint Matte i en “nude”-skala. Matta, moussiga läppgunk som inte känns torra eller torkar och krackelerar – utan håller sig matta och krämiga på läpparna. Nude-ist är min favorit, kanske inte så “nude:ig” på mig, men så snygg! Off-White är lite som en dålig concealernyans som ger den där snygga Idominlooken.

l'oréal paris lip paint matte nudes

208 Off-White, 209 Nude on Fleek, 211 Babe In, 212 Nude-ist

l'oréal paris lip paint lacqeur

Sedan har vi två nya riktigt höstiga nyanser av Lip Paint Lacqeur. En mörkblå och en mörklila. Formulan är riktigt krämig och ger en glossig yta. Jag gillar verkligen färgerna! De sitter helt okej så länge man inte äter eller dricker. Men sjukt snygga på.

l'oréal paris lip paint lacqeur

109 Bye, Felicia & 110 Dracula Blood

l'oréal paris lip paint lacqeur 110 dracula blood

En härlig skara med lättapplicerade flytande läppstift i ett par toppenfärger. “Off-White”-nyansen skulle kunna ha skippats faktiskt – den är nog väldigt svårburen, annars tror jag att jag kommer att använda alla andra nyanser vid tillfällen.

L’Oréal Paris Lip Paints finns att köpa på flera olika butiker och kostar 99 SEK /st.

Vad tycker du om de nya färgerna?

4 kommentarer

Daniella 6 oktober, 2017 - 11:49

Åh, nudeist hade jag velat testa! Kan du inte swatcha dessa fyra i ett inlägg? <3

Malin 7 oktober, 2017 - 10:17

Vi får se vad jag hinner 🙂 Mitt schema är väldigt pressat just nu.

Sandra 8 oktober, 2017 - 19:19

Jag köpte nude-ist & blev så besviken trodde det skulle sitta fast 🙁

Malin 8 oktober, 2017 - 20:48

Vill du ha ett flytande läppstift i ungefär samma nyans kan jag verkligen rekommendera Viva La Diva’s i nyansen Grape 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy