IsaDora Autumn Legends 2017

av Malin
501 visningar

IsaDoras höstkollektion Autumn Legends har funnits i butikerna ett par veckor. En höstkollektion helt i min smak, vilket ni kanske redan sett i måndagens sminkning där jag använt både rouge och ögonskuggor från kollektionen.

isadora autumn legends 2017
isadora autumn legends 2017
IsaDora Eye Shadow Quartet – 12 Smoky Velvets
isadora autumn legends 2017
IsaDora Eye Shadow Quartet – 13 Autumn Legends

Eye Shadow Quartet, 139 SEK

Nya färger av Eye Shadow Quartet, även om 13 Autumn Legends påminner väldigt mycket om en blandning mellan förra årets 11 Bohemian (som tydligen inte finns mer?) och 69 Savannah Sunset. En väldigt fin kombination med roséguld och rosa nyanser, medan 12 Smoky Velvets innehåller de klassiska bruna nyanser, perfekt för en sotad look. Alla skuggor är mer eller mindre skimriga, fast mer lystriga. Det är inte så mycket glitter.. förstår ni vad jag menar?

isadora autumn legends 2017

isadora autumn legends 2017
Blush & Glow Draping Wheel – Peachy Rose Pop, 229 SEK

IsaDora anammar drapingtrenden med en rougepalett med både matta och lystergivande rouge, samt en highlighter. Tanken med draping är att skulptera ansiktet med hjälp av rouge istället för contouring. Minns ni 80-talet? Draping var en stor trend redan då!

isadora autumn legends 2017
isadora autumn legends 2017
IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick – 73 Vintage Rose & 28 Bare Beige
isadora autumn legends 2017
IsaDora Sculpting Lipliner – 28 Bare Beige

Lip Desire & Sculpting Lip liner, 139/89 SEK

Nya färger av Lip Desire Sculpting Lipstick och Sculpting Lipliner, ganska snälla färger i beige och en dov rosa med skimmer. Tyvärr hände det något med en del av bilderna som jag laddade in till datorn så jag har inga swatches på dessa. Lip Desire är riktigt fina och har härlig konsistens. Förra hösten kan man säga att jag använde dem flitigt.

isadora autumn legends 2017
IsaDora Liquid Lip Cream – 06 Berry Brown, 14 Loving Red, 17 Red Legend, 18 Brunette
isadora autumn legends 2017
isadora autumn legends 2017
IsaDora Liquid Lip Cream – 06 Berry Brown, 14 Loving Red, 17 Red Legend, 18 Brunette

Liquid Lip Cream – 06 Berry Brown/14 Loving Red/17 Red Legend/18 Brunette, 129 SEK

Fyra nya krämiga flytande läppstift (OBS! Läppswatches kommer!) i härligt höstiga nyanser. Berry Brown är en dov rosabrun nyans, Loving Red är en härligt klarröd, Red Legend är en mörkröd nyans med rosa inslag samt skimmer, Brunette är en så snygg mörk plommonnyans. Formulan är väldigt krämig och den torkar inte in på läpparna som andra flytande läppstift. Det är mer som ett väldigt pigmenterat gloss, med egenskapen att  staina lite.

isadora autumn legends 2017
IsaDora Wonder Nail – 560 Vintage Rose, 561 Red Legend, 562 Ruby Velvet

Wonder Nail, 79 SEK

Nya nyanser av Wonder Nail som går hand i hand med resten av kollektionen.

2 kommentarer

Daniella 13 september, 2017 - 09:29

Varför swatchar du inte allt? Skulle göra dina inlägg såå mycket roligare!

Malin 13 september, 2017 - 11:51

Helt ärligt är det pga. tidsbrist. Jag fotade ALLT nytt jag hade hemma i lördags (från kl. 07-19) och efter det ska bilderna färgkorrigeras och redigeras. Önskar verkligen att jag hade tid att swatcha allt, men tyvärr är verkligheten annorlunda – så jag swatchar det som känns mest relevant.

Just i detta fall står det i inlägget att bilderna jag tog när jag bl a. swatchade produkterna var trasiga när jag laddade in dem i datorn. Så jag måste göra om allting igen…

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy