Middag med Rituals

av Malin
252 visningar

För ett par veckor sedan åkte jag in till stan för att bege mig till ett Ritualsevent med presentation av julnyheterna och re-lanseringen av sin Ayurveda-kollektion. Egentligen long overdue på det här inlägget, men jag ville skriva om det nu ändå för att produkterna är så himla fina.

rituals ayurveda
rituals ayurveda

Vi möttes på Färgfabriken, ett supermysigt ställe! Men när jag svängde in på gatan trodde jag att någon hade lurat mig då jag irrade omkring bland massor av industribyggnader innan jag hittade ett spår av marschaller. Det var uppdukad med rosor i alla dess former och färger. Så fint att mötas en sista sommardag.

rituals ayurveda
rituals ayurveda
rituals ayurveda

Ayurveda är en klassisk produktserie från Rituals som de alltså ville re-lansera. Ayurveda är också sanskrit för ‘kunskap om livet’ där man genom de fem elementen (Luft, Jord, Eld, Vatten och Rymd) delat in människor i olika doshor (personlighetstyper); Vata Pitta och Kapha. Vi fick givetvis göra testet och det finns flera online. Jag är en Vata med inslag av Pitta.

rituals ayurveda
Ayurveda Natural Dry Oil for Body & Hair (Vata) – Sweet Almond Oil & Basil, 215 SEK

En härlig torrolja till både kropp och hår med doft av sötmandelolja och basilika. Det låter som en skum kombination, men doftar som hemma när jag var liten. När mamma bakade och lagade mat. På något sätt i alla fall. Jag har hittills använt den i mitt hår då jag har väldigt torra och kluvna hårtoppar. Till det ändamålet har är den toppen!

rituals ayurveda
rituals ayurveda
Ayurveda Perfumed Wardrobe Sachets – Indian Rose & Sweet Almond, 165 SEK

Två parfymerade påsar att ha i garderoben. Alltså jeeez vad gott dessa luktar! Jag älskar verkligen den här doften.

rituals ayurveda
rituals ayurveda
rituals ayurveda
rituals ayurveda
Maître du Parfum Home Perfume Tassel – Indian Rose & Sweet Almond Oil, 275 SEK

En doftolja som säljs tillsammans med en toffs för att sprida härlig doft till hemmet. Den här placerade jag direkt i badrummet då den sprider lagom med doft. Älskar doften, plus att toffsen är så fin. Det går även att köpa refills för 165 SEK.

rituals ayurveda
Ayurveda Soothing Hand Balm – Indian Rose & Sweet Almond Oil, 95 SEK

rituals ayurveda
Ayurveda Softening Miracle Scrub – Ginseng & Ginko Biloba, 125 SEK

rituals ayurveda
rituals ayurveda
rituals ayurveda
rituals ayurveda

Vi fick även ta en kik på julkollektionen Rosewood & Pine som verkligen luktar starkt av gran och jul samt de härliga julkalendrarna som i år tar former av granar. Den i guld och rött är ju såå fin med lucka nummer 24 som stjärnan på det hela.

rituals ayurveda

Vad tror du om hösten- och vinterns lanseringar från Rituals?

1 kommentar

Mammi 12 september, 2017 - 19:39

Wow! Ser så härligt och mustigt ut. Doftar säkert jättegott…

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy