För ett par veckor sedan åkte jag in till stan för att bege mig till ett Ritualsevent med middag och presentation av julnyheterna och re-lanseringen av sin Ayurveda-kollektion. Egentligen long overdue på det här inlägget, men jag ville skriva om det nu ändå för att produkterna är så himla fina.

rituals ayurveda rituals ayurveda Vi möttes på Färgfabriken, ett supermysigt ställe! Men när jag svängde in på gatan trodde jag att någon hade lurat mig då jag irrade omkring bland massor av industribyggnader innan jag hittade ett spår av marschaller. Det var uppdukad med rosor i alla dess former och färger. Så fint att mötas en sista sommardag.

rituals ayurveda rituals ayurveda rituals ayurvedaAyurveda är en klassisk produktserie från Rituals som de alltså ville re-lansera. Ayurveda är också sanskrit för ’kunskap om livet’ där man genom de fem elementen (Luft, Jord, Eld, Vatten och Rymd) delat in människor i olika doshor (personlighetstyper); Vata Pitta och Kapha. Vi fick givetvis göra testet och det finns flera online. Jag är en Vata med inslag av Pitta.

Den 18:e september släpper Rituals lite nya produkter inriktade för de olika doshorna.

rituals ayurvedaAyurveda Natural Dry Oil for Body & Hair (Vata) – Sweet Almond Oil & Basil, 215 SEK

En härlig torrolja till både kropp och hår med doft av sötmandelolja och basilika. Det låter som en skum kombination, men doftar som hemma när jag var liten. När mamma bakade och lagade mat. På något sätt i alla fall. Jag har hittills använt den i mitt hår då jag har väldigt torra och kluvna hårtoppar. Till det ändamålet har är den toppen!

rituals ayurveda rituals ayurvedaAyurveda Perfumed Wardrobe Sachets – Indian Rose & Sweet Almond, 165 SEK

Två parfymerade påsar att ha i garderoben. Alltså jeeez vad gott dessa luktar! Jag la en i en av mina byrålådor och en hängde jag in i garderoben. Jag älskar verkligen den här doften.

rituals ayurveda rituals ayurveda rituals ayurveda rituals ayurvedaMaître du Parfum Home Perfume Tassel – Indian Rose & Sweet Almond Oil, 275 SEK

En doftolja som säljs tillsammans med en toffs för att sprida härlig doft till hemmet. Den här placerade jag direkt i badrummet då den sprider lagom med doft. Älskar doften, plus att toffsen är så fin. Det går även att köpa refills för 165 SEK.

rituals ayurvedaAyurveda Soothing Hand Balm – Indian Rose & Sweet Almond Oil, 95 SEK

rituals ayurvedaAyurveda Softening Miracle Scrub – Ginseng & Ginko Biloba, 125 SEK

rituals ayurveda rituals ayurveda rituals ayurveda rituals ayurvedaVi fick även ta en kik på julkollektionen Rosewood & Pine som verkligen luktar starkt av gran och jul samt de härliga julkalendrarna som i år tar former av granar. Den i guld och rött är ju såå fin med lucka nummer 24 som stjärnan på det hela.

rituals ayurvedaEventet var i alla fall så fint och mysigt.. och som jag sa i början av inlägget så är produkterna så fina! De används redan flitigt här hemma.

Vad tror du om hösten- och vinterns lanseringar från Rituals?

.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Wow! Ser så härligt och mustigt ut. Doftar säkert jättegott…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.