Marc Jacobs Daisy Kiss

av Malin
57 visningar

Idag är en sorglig dag. Min telefon dog för typ 2 veckor sedan och har inte gått att starta sedan dess. Var inne hos Apple tidigare idag och de konstaterade att den är forever död. Alla 6000 bilder och filmer från de senaste 2 åren är borta, plus alla mina telefonnummer. För jag har en fobi för molntjänster. Känner mig lite uppgiven jut nu. Men men, det är sånt man får ta.

För att prata om något roligare så tänkte jag dela med mig av en favoritdoft jag haft i sommar. Jag köpte Marc Jacobs Daisy Kiss EdT när jag var på Daisy Beauty Cruise tidigare i år och kom på att jag inte skrivit om den trots att jag använt den så mycket…

marc jacobs daisy kiss

Marc Jacobs Daisy Kiss EdT är en blommig och fruktig tolkning av originalet Daisy från 2007. Med toppnoter av valentine Pomelo, aprikosnektar och viol, hjärtnoter av osmanthusblomma, vit pion och rosa ros tillsammans med basen av krämigt cederträ, ambroxide & mysk.

Det jag gillar med doften är just att den är både fruktig och blommig, men inte så där DATE-söt – utan mer en söt vuxendoft. På mig blir doften nog mer blommig än fruktig och jag känner definitivt pion och mysk tillsammans med citrustoner från pomelon. En doft jag kan bära både på dagen, på jobbet och till kvällen!

Har du testat Marc Jacobs Daisy Kiss?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy