PTR Gold Clutch Holiday Kit

av Malin
82 visningar

Peter Thomas Roth Gold Clutch Holiday Kit är lyxigt kit att ta med på resan, eller om du är som jag – som vill testa nya produkter innan jag köper fullsize-produkten.

peter thomas roth gold clutch holiday kit

Kitet består av 24K Gold Mask (50ml) och 24K Gold Pure Luxury Cleansing Butter (30ml) som innehåller bland annat guld tillsammans med en konjaksvamp i en snygg guldclutch.

peter thomas roth gold clutch holiday kit
peter thomas roth gold clutch holiday kit
Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Cleansing Butter, 579 SEK

Ett lyxigt rengöringssmör som smälter i kontakt med huden. Det tar bort både smink och smuts från yttre miljöpåverkan. Kamomill-smör och honung återfuktar tillsammans med Kasturi Gurkmeja  som lugnar känslig och torr hud. Dessutom innehåller den guld, för lite extra lyx och lyster. Konjaksvampen får man med på köpet.

peter thomas roth gold clutch holiday kit

Att använda konjaksvampen tillsammans med rengöringssmöret var bland det härligaste jag varit med om. Det luktade gott och min hud blev så mjuk och härlig efteråt. Som terapi för både ansiktet och själen.

peter thomas roth gold clutch holiday kit
Peter Thomas Roth 24K Gold Mask, 819 SEK

Känn dig som en miljon dollar med en ansiktsmask med både kollodialt guld och 24-karats rent guld (även om det är väldigt lite). Den här anti-age masken ska ge både ett ”lyft” och lyster. Koffein stramar upp, hyaluronsyra och glycerin återfuktar och Peridot som är en grön ädelsten som är rik på magnesium.

peter thomas roth gold clutch holiday kit

Den här masken är så härlig på, den nästan kyler en aning till en början men känns bara återfuktande och mjuk på huden. No joke, jag tittade mig i spegeln efter jag använt den här duon av rengöring och ansiktsmask såg jag piggare och livligare ut än jag gjort på länge.

Så idag passar jag även på att köra #söndagsmasken i samma anda. I morgon börjar jobba igen efter 4 veckors semester. Det är nästan så man behöver en semester efter semestern. I need all the beauty help I can get, ’cuz mama is tired!

Skriv en kommentar

6 + ett =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy