Some LA Shopping

av Malin
51 visningar

Alltså ni kommer att tycka att jag är världens tråkigaste… men jag var inte alls på shoppinghumör i USA, även att det var roligt att titta på allting så kändes det som att jag antingen inte kommer att använda det eller att det redan finns i Sverige… eller så tittade jag på helt fel ställen.

la shopping cvs bioré garnierSephora var nog jobbigast att gå in på – den höga musiken, människor som river och sliter i allt och alla dofter. De som jobbar där hela dagarna ska ha stor cred, för jag hade aldrig pallat. CVS Pharmacy överraskade mig med mycket roliga saker, men Ulta var nog ändå roligast då de hade så mycket nytt och något i alla olika prisklasser.

la shopping cvs bioré garnierPå CVS köpte jag påfyllning av mina favoritpormaskplåster (alltså jag är beroende!), ett paket med Bioré Charcoal Pore Strips som innehåller kol, plus att man ser allt äckligt som kommer ut så mycket bättre än på de vanliga. Jag köpte även ett paket med de Pore Strips också i nån limiterad design.

la shopping cvs bioré garnierSedan var jag tvungen att testa Garniers Sheet Masks. Jag tror att det finns några varianter i Sverige, men har bara sett någon av dem på bloggar. Är det  någon som vet när de kom? Jag köpte i alla fall på mig de två som det inte hade massor av alkohol och parfym i. Garnier Moisture Bomb Sheet Mask – Mattifying innehåller bland annat grönt te medan Garnier Moisture Bomb Sheet Mask – Anti-Fatigue innehåller lavendelolja.

la shopping ulta maybelline urban decay l'oréal tony moly yes to ardellPå Ulta spenderade jag närmare 1,5 timme för att spana in allt. Det fanns mycket roligt både i smink- och hudvårdsväg – men eftersom jag lovat mig själv att använda upp saker istället för att köpa nytt så blev det inte speciellt mycket där heller även om jag hade kunnat spendera en hel förmögenhet.

la shopping cvs bioré garnierYtterligare några arkmasker blev det. Tony Moly I’m Real Red Wine Mask Pore Care är ju som gjord för mig – rödvin och hudvård, kan det bli bättre? Det ska bli så spännande att testa denna!

Yes To är ett amerikanskt märke inriktat på all typ av skönhet; både ansike, kropp och hår. Alla produkter innehåller minst 95% naturliga ingredienser och har nog influerats av den koreanska hudvården, det känns så i alla fall.Yes To Grapefruit 2-Step Face Kit innehåller en skrubb och en peel med Grapefrukt- & Vitamin C. Så kul med tvåstegskit! Yes To Cucumbers 2-Step Eye Kit är en tvåstegsbehandling med ett par ”under-ögon-lappar” med gurka, koffein  och Euodia-frukt till följd av med en vårdande kräm med egenskaper att minska mörka ringar.

la shopping ulta maybelline urban decay l'oréal tony moly yes to ardellUrban Decay Optical Illusion Complexion Primer är en silikonbaserad primer som har en lätt rosa ton vars egenskaper är att jämna ut hudtonen samt att ge en ”porslinsliknande effekt”.

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Treatment Makeup är foundationvarianten av Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye som nyligen lanserades i Sverige. En lättjobbad och tunn foundation – tyvärr var det så svårt att se nyanserna där inne och inga testers, så den nyans jag tog är aningen för mörk. Men att blanda ut med lite uppljusande foundation eller lite BUS i ansiktet så passar den perfekt! Jag gillar konsistensen  och resultatet.

la shopping ulta maybelline urban decay l'oréal tony moly yes to ardellJag har tidigare skrivit om L’Oréals Infallible Lip Paints. Till hösten kommer de matta läppisarna i nude-nyanser. Dock kunde jag inte motstå ett jag inte hört om i Sverige än, L’Oréal Infallible Paints/Lips Metallic – 335 Liquid Venom som är en mörkt rostbrun skimrig nyans. Så snygg till hösten!

la shopping ulta maybelline urban decay l'oréal tony moly yes to ardellTill sist köpte jag Ardell 120 Demi i tvåpack. De är precis lagom för mig både i längd och volym. Jag hade faktiskt dessa på mig i min senaste sminkning ’Freedomination’ om ni vill se hur de ser ut på.

1 kommentar

Frida G Svensson 21 augusti, 2017 - 09:30

jag är helt med dig här. Jag har också bestämt mig för att börja använda upp saker istället för att köpa nytt. Men hallå, ett rouge tar ju typ 2 år! och så har man cirka sjuttioelva stycken! My god! Kommer behöva begravas med mina icke-empties.

Svara

Skriv en kommentar

fem + 19 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy