Nyfiken på The Ordinary

av Malin
188 visningar

The Ordinary har definitivt varit bloggosfärens radar ett tag och ja, nyfiken som man är så kan det ha slunkit ned ett par produkter i varukorgen. Nu väntar jag spänt på att produkterna ska komma så att jag kan börja testa.

The Ordinary är ett hudvårdsmärke som har sitt ursprung i Kanada, produkterna innehåller bra ingredienser, är cruelty-free och jag tror att allt är veganvänligt. Det bästa är kanske att prislappen inte ens är en piss i havet om man jämför med andra märken som har liknande produkter.Jag klickade hem hela 9 produkter för ca. 615 SEK (och då bjussade Deciem på frakten)… Sjukt ju!

Och förpackningarna sen, jag vill bara rensa bort allt annat och ha dessa stående framme i min badrumshylla. 10/10 för förpackningsdesign 👌🏻 Jag kommer givetvis att uppdatera er när produkterna kommer hem till mig och berätta lite om dem.

Har du testat något från The Ordinary? Vad tycker du?

5 kommentarer

Jenny 4 augusti, 2017 - 09:16

Jag gillar allt jag testat, och håller med om att man vill rensa bort allt annat ur hyllorna och bara ha The Ordinarys produkter pga designen.

Johanna 4 augusti, 2017 - 09:51

Jag la min första beställning i våras. Har redan hunnit gå igenom 3 flaskor niacinamid serum Gillar även deras hyaluronsyra, rosehip seed oil, retinol 1% (jäkligt potent rackare så inte så bra på en känslig hy som är ovan retinol) , retinoid 2%, bha/aha masken (den röda) ja, jag har verkligen sett resultat av alla produkter. Den enda jag inte gillar är ett vitamin c serum som stinker så illa att jag inte kan förmå mig att använda det, läskig konsistens är det också, som en tunn lotion med sand i.. Jag har även deras coverage foundation (väntade i flera månader på den) men har inte testat än för att färgen är på tok för ljus nu
Hoppas du gillar produkterna Kommer en recension senare?

Malin 4 augusti, 2017 - 10:48

Åh vad kul! Jajamen, det kommer både ett inlägg om de produkter jag köpt hem och recensioner efter någon månad eller två 🙂

Emelie 4 augusti, 2017 - 17:16

Jag har blivit kär i The Ordinary 🙂 effektiva och grymt prisvärda produkter 🙂 ska bli skoj att se vad du tycker 🙂

Emma -Emmashud.se 5 augusti, 2017 - 08:55

Jag är också nyfiken på att testa, ser dem överallt nu! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy