Vacation!

av Malin
16 visningar 1 Minuter läsning

Idag har jag haft första semesterdag. Så skönt!

Dagen har varit lugn, sambon jobbar sent så jag har bara haft en chilldag. Smörjt in mig med BUS, druckit kaffe, sminkat mig och tittat på RuPaul’s Drag Race. Började packa lite inför resan också, men jag ska försöka att packa så lite som möjligt då det kan hända att jag har lite shopping inplanerat 😌

Bloggen går också in i lite av ett semestermode fr o m. nästa vecka och en månad framåt och kommer endast uppdateras sporadiskt. Det här är min sommar där jag inte har några måsten. Jag ska bara träffa familj och vänner och framför allt vila. För efter semestern och fram till årsskiftet är min tid typ planerad så nära inpå minuten så därför blir det bara lugn och ro.

Hoppas att ni har en fin sommar och att ni få ha lite semester eller sommarlov!

2 kommentarer

Alexandra 16 juli, 2017 - 13:20

Ha en super härlig semester Malin <3 Hör av dig om du är i Kalmar något!

Malin 16 juli, 2017 - 13:39

Tack fina <3 Det ska jag absolut 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer