Idag har jag haft första semesterdag. Så skönt!

Dagen har varit lugn, sambon jobbar sent så jag har bara haft en chilldag. Smörjt in mig med BUS, druckit kaffe, sminkat mig och tittat på RuPaul’s Drag Race. Började packa lite inför resan också, men jag ska försöka att packa så lite som möjligt då det kan hända att jag har lite shopping inplanerat 😌

Bloggen går också in i lite av ett semestermode fr o m. nästa vecka och en månad framåt och kommer endast uppdateras sporadiskt. Det här är min sommar där jag inte har några måsten. Jag ska bara träffa familj och vänner och framför allt vila. För efter semestern och fram till årsskiftet är min tid typ planerad så nära inpå minuten så därför blir det bara lugn och ro.

Hoppas att ni har en fin sommar och att ni få ha lite semester eller sommarlov!

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Ha en super härlig semester Malin <3 Hör av dig om du är i Kalmar något!

Svara

Tack fina <3 Det ska jag absolut 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

nio − 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.